Szerettél úgy valaha valakit mégegyszer, mint az első szerelmedet?
Mindíg az a szerelem a legnagyobb amelyik jelenleg tart. Én oviban biztos voltam benne, hogy Bálintnál jobban senkit nem fogok szeretni.
Iskolában a Petike volt a favorit...
Kamaszkoromban éves szinten jöttek a plátói és nem plátói szerelmek.
16 évesen tuti biztos voltam benne, hogy megvan az a bizonyos IGAZI!
Másfél évig ültem abban a rőzsaszín ködfelhőben, míg ő rendszeresen félrement...
Utánna ismertem meg a férjemet. Lassan indult a kapcsolatunk, és a nagy lángolás helyett amolyan csendes izzás volt. Átéltünk egyetsmást, mégis kitartottunk egymás mellett. Húsz évesen hozzámentem.
Öt éve vagyunk házasok és van egy gyönyörű kislányunk, meg még valaki, de róla még nincs sok információ...
12:31!Akár én is írhattam volna ezt!:)Teljesen ugyan ez a mi kapcsolatunk,bár én még "csak" menyasszony vagyok!:):):):)
Az első szerelem,az első szerelem,nem lehet össze hasonlítani az utána levőkkel!Általában akkor még tini az ember,rózsaszín köd,tolerálások végtelen hegye,bohóckodás stb stb...aztán eltűnik a köd és marad a valóság hogy "ez nem is biztos hogy kellett volna"!De bizony hogy kellett!Hiába "csalódás" a vége,úgy volt szép ahogy volt,és az embernek egy szép emlék marad!Sosem lesz olyan önfeledt és bolondos és felelőtlenül jó szerelme az embernek még egyszer,mert már az ember sem lesz még egyszer tini!:) Ettől függetlenül...a nevezzük felnőtt szerelemnek....ez sokkal mélyebb,sokkal reálisabb,már egymást segítitek,nincsenek önös érdekek,együtt építitek fel a következő 40-50-60-100 évet!:)Jönnek az új felelősségteljes ám mégis csodálatos dolog,megkérik a kezed/vagy megkérdez valaki kezét,esküvőtök lesz,lakást vásároltok,babát terveztek,nyaraltok stb stb...
Mind a kettőnek meg van a varázsa,de egyik sem hasonlítható a másikkal össze!De én a felnőtt szerelem mellett szavazok,hiába lassabban izzott,sokkal sokkal erősebb és mélyebb lett és ez a legfontosabb!:)
24/L
Én mindegyiket jobban szerettem, mint az előzőt.
23L
Igen volt...megcsalt, elhagyott egy szőke gebéért, aki 3 hónap után dobta.
Most már férjnél vagyok, kisgyerekkel. Nem volt lila köd (legalábbis részemről), de szeretem és tisztelem. Már öregnek érzem magam a nagy lángoláshoz :)
34/N
Ahogy valaki leírta...óvodában: Attila; alsóban: Alpár; felsőben: Zsolti; gimiben: Gábor, Gyuri, Balázs, Simon, Zoli; főiskolán még mindig Zoli, majd Máté, Feri, Sanyi.
De szeretni még mindig Zolit szeretem...
21/L
16 évesen jöttem össze egy fiúval. 18 évesen szakítottunk. Szerettem akkor is nagyon. Később egyéb emberkék (olyan semmitmondóak), aztán megint ő! Az első! Menyasszony vagyok. Jövőre esküvő! :) Tehát bizton állíthatom, hogy sosem szerettem jobban senkit, mint az első szerelmemet!
Amúgy szerintem az ovis, és kisiskolás "szerelemek" nem tatoznak ebbe a csoportba! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!