Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt felejtetted el az első szerelmedet?
gyorsan lezárom...nem vagyok rideg,de amult az mult,nemérdekel többé...előre kell nézni....
féltékenységek jórészt ez és a bizalom hiánya
nem is beszélek vele,senkinek nem hiányzik...de ő próbál visszaszerezni én túlléptem.15évesen történt...nem akarom többé látni...és beszélni se vele...17/L
Csatlakozom az 1.höz
soha
már annyiszor szakitottam vele kb vagy 3szor de mindig kibékültünk!Mert szeretem nagyon és ez egy most 3és féléves kapcsi
egy pasi van akit a vilagon a legjoban szerettem/szeretek érte barmikor barmit feladnék
plátoi volt, de nem lehet ezen tultenni magam
Én remélem soha. A mostani barátom az első, akibe szerelmes is vagyok, másfél éve vagyunk együtt, együtt is lakunk, és ez így jó. Soha senki nem tudott igazán megbántani, soha nem éltem át egy kapcsolat tönkremenését sem, nem csalódtam senkiben nagyot. Igaz engem sem szerettek úgy igazán...
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!