Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés volt mikor az első szerelmed elhagyott pedig azt hitted ő az igazi? Hogyan felejtetted el, egyáltalán el lehet felejteni? L
Okosat nem nagyon tudok mondani, egyszerűen majd elmúlik.
Én az első szerelmemet 2 év alatt hevertem ki.
Elmúlik, magától, majd jön a másik, aki remélhetőleg megbecsül majd téged.
Az idö meggyógyít :)
Esetleg hallgass zenét addig legalabb nemgondolsz másra.
Ajánlom a Road - Ne mondd zenét
Én 8honap alatt hevertem ki a volt csajom. Pontosan tegnap.
Szia!
Én 2 évig voltam együtt az első nagy szerelmemmel,el is jegyzett. Aztán, 2 év után felhívott,és telefonban szakított,arra sem méltatott,hogy a szemembe mondja. Kegyetlen érzés volt,mert én mindig mindent megtettem érte. Kellett egy pár hónap,hogy elfelejtsem,de szép lassan lehullt a rózsaszín lepel,de ekkor már fordult a kocka,ő szenvedett miattam,mert rájött,mekkorát veszített. Tudom,a múlton nem lehet változtatni,de bánom már azt az időt,amit rápazaroltam,és hagytam hogy az orromnál fogva vezessen,zsaroljon. Miután túltettem rajta magam,követett,feltörte e-mailomat,sőt,még édesanyámhoz is átment,és ott várt.
Ezután jött a másik csalódás. Fél évet voltam együtt a következő barátommal. Megcsalt,az egyik barátnőmmel. Ez talán még nagyobb csalódás volt,mint az első, (már csak azért is,mert egy szerelmet és egy "barátnőt" is elveszítettem) nehezebben hevertem ki,nagyon féltem,nem akartam új kapcsolatot,inkább én szórakoztam a fiúkkal,hosszú ideig. Ám az egyik kis kalandnak induló dologból hatalmas szerelem lett. Nemrég ünnepeltük az első évfordulónkat,bár még mostis bennem van kicsit a félelem,ezt nem akarom elbukni,mert mindig meglep,aranyos,törődik velem,a barátnőim is azt mondják,hogy egy mázlista vagyok.
Ezzel a kis történettel azt akarom neked mondani,hogy tudom,most iszonyat nehéz. De talpra lehet állni! Először is dobáld ki a közös emlékeket,ami rá emlékeztet (vagy ha nem akarod kidobni,rakd el egy dobozba),ne legyenek ezek szem előtt. Menj el a barátaiddal,ne zárkózz be,a lehető legkevesebbet legyél egyedül! A barátok nekem is nagyon sokat segítettek,mert nem volt időm azon gondolkozni,hogy milyen rossz most nekem. Ha viszont egyedül vagy,és eszedbejutna,tereld el a gondolatokat,mindegy mivel,csak ne rá gondolj! Idővel találni fogsz egy sokkal rendesebb pasit,aki meg fog becsülni,ő lesz az igazi!:)
Ne szomorkodj,sok sikert!
Én ilyen helyzetben csak arra gondolok,hogy:
"ha szakított velem,és ő nem szeret akkor nem ő az igazi!" vagy!
"szakitok vele,mert nem érzem,hogy ő lenne az igazi"
1000%hogy találsz magadnak mást,ne rágodj ezen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!