El szokott vinni benneteket bulizni/baráti összejövetelekre (grillezés, szalonnasütés stb. ) a pasitok?
Hol együtt megyünk, hol külön, ahogy épp ráérünk.. :) Van egy közös társaságunk az egyetemről (egy helyre járunk, csak más szakra), meg vannak külön barátaink, de az ilyen programokra is elhívjuk egymást.
Szerintem mondd meg a barátodnak, hogy szívesen megismernéd az ismerőseit, mondjuk a helyedben szerveznék egy kis összejövetelt, ahová elhívnám őket is.. Ha ez jól sikerül, utána már biztos elvisz a barátod közéjük. :)
22/N
nem, mert őt nem vonzza az én baráti köröm, és azok a bulik sem, ahova járunk.
ugyanígy én sem érzem magam olyan jól az ő haverjai közt, h elmenjek velük.
sokat vagyunk együtt kettesben, kell egy kis szabadság mindkettőnknek :D
11:58 vagyok
Mivel egy egyetemre jártunk,igy kikerülhetetelen volt megimserni az ottani barátokat/haverokat.
A többit,akik csak ugy voltak,azokat meg amikor valami program volt,mondtam hogy akkor legalább megismerem őket is.Ha már a párom,akkor had legyen természetes hogy megyek vele.Ahogy ő sem kérdezte sosem hogy jöhet-e...
első perctől alap volt,hogy ahol nekem helyem van,ott neki is.
(ez még a családnak bemutatásnál is igy volt,eszembe nem jutott hogy szolni kellene hogy beállitunk...anyám haja égnek is állt:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!