El szokott vinni benneteket bulizni/baráti összejövetelekre (grillezés, szalonnasütés stb. ) a pasitok?
Mi első perctől együtt megyünk mindenhova.ahova nincs kedve egyikőnknek,oda a másik sem megy.
Nem,nem unjuk egymást sok év után se
Igen, együtt megyünk mindenhová.
21/N és 30/F
Igen, már a kezdetektől fogva (4 éve).
19/l és 24/f
Nálunk úgy alakult,hogy részemről nincs is baráti kör.Ha valahova megyünk,akkor az az ő ismeretségi köre.Ez immár 5 éve így van.Nem vagyok egy barátkozós/ismerkedős típus,de mentem már úgy vele,hogy senkit sem ismertem.Néhány emberrel elbeszélgettem és kész.Ha tehetjük,akkor mindig együtt megyünk.És legtöbbször a lányunkkal együtt (1,5 éves)
Sose kérdezi,hogy megyek-e én is.Természetesnek veszi,hogy megyek én is.
Neki van 3-4 haverja, velük kanmurit tartanak, ott a többiek nem akarnak hölgyeket az estére, így bár ő vinne, nem megyek (csajos bulin is hülyén festene egy pasi, szóval megértem, hogy nem akarnak nőket a társaságba).
Amúgy baráti köröm inkább nekem van, oda szoktam hívni, aztán ha van kedve jön, ha nem, nem.
De a mindig, mindenhová együtt elvet én nem vallom, időnként nem árt a külön program, egyébként egy idő után már nem lenne miről mesélni egymásnak. Szerencsére ő is így fogja fel, senki nincs lekötözve, ha egyedül megyünk, a másik nagyszerűen feltalálja magát.
Én pl néha ilyenkor alszom, mert éjjel horkol, nappal zörög, igazán jót csak egyedül tudok aludni.
Vele mindenhova! :)
Én elmegyek oda is, ahol nem ismerek senkit. Legalább ismerkedem! Imádom (már 5 éve!!!!) :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!