Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El szokott vinni benneteket...

El szokott vinni benneteket bulizni/baráti összejövetelekre (grillezés, szalonnasütés stb. ) a pasitok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 11:45
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
igen
2011. jún. 7. 11:47
 2/31 anonim ***** válasza:
Persze, ez a normális. És nem "elvisz" hanem együtt megyünk.
2011. jún. 7. 11:48
 3/31 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de légyszi ne a szavakon lovagoljunk, úgy értettem azt, hogy "elvisz" hogy magával visz téged is, kvázi nem egyedül megy. :)
2011. jún. 7. 11:49
 4/31 anonim ***** válasza:
Ha van kedvem és időm, akkor elmegyek vele (még nem élünk együtt), de az sem zavar ha egyedül megy.
2011. jún. 7. 11:51
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Az esetek nagy többéségben együtt megyünk.
2011. jún. 7. 11:52
 6/31 anonim ***** válasza:
21%
Szeretné hogy vele menjek, de nem szeretem a haverjait, így csak szenvedés nekem, de azért elmegyek.
2011. jún. 7. 11:52
 7/31 anonim ***** válasza:
Együtt szoktunk menni a legtöbbször.Akkor nem megyek vele,hogyha tudom,hogy későn érnénk haza a gyerekkel.
2011. jún. 7. 11:54
 8/31 anonim ***** válasza:

Többnyire igen. Bár az egyik baráti társaságában én nem érzem jól magam, hogy egész konkrét legyek, mindig teljesen feleslegesnek érzem ott magam, így ha velük van program, ara nem szoktam elmenni.

A másik társasága jó fej, de általában egy másik városban szoktak lenni a bulik, és a párom olyankor az egyik haverjánál alszik, szóval ezekre hívni sem szokott. Ha a mi városunkban találkoznak, akkor viszont én is el szoktam menni, plusz az itt lakó barátival gyakrabban is vannak programok.

2011. jún. 7. 11:54
 9/31 anonim ***** válasza:

Mindig mindenhova együtt megyünk, ha az ő barátaival, ha az én barátaimmal találkozunk.

20/L ő pedig 22/F

2011. jún. 7. 11:55
 10/31 anonim ***** válasza:

Akkor csak velem nem jön sehova a párom. :-(((

Pedig én is elmennék szinte bárhova a betondzsungelen kívül!

22/N

2011. jún. 7. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!