Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszintén kérdeznék olyantól,...

Őszintén kérdeznék olyantól, aki gyerekkel akart megfogni egy férfit, de ennek ellenére sem sikerült?

Figyelt kérdés

A kérdés az lenne, hogy megérte. Nagyon sok, tényleg, rengeteg olyan nő van aki pár hónap után terhes lesz (pedig állítása szerint védekezik, csak aztán kiderült, hogy nem) csak mert megfogná a pasit. Ezek a nők nem vágynak arra, hogy stabil, megalapozott kapcsolatba, összeszokott pároshoz, talán házasságba érkezzen a gyerekük? Az sem érdekli őket, hogy mivel esetleg a párjuk ezt a gyereket nem tervezte, talán sosem szokja meg a helyzetet, mert csak ráerőltették? Vagy egyedülálló anyaként jobb?

Miért nem tudnak a párok legalább két évig együtt lenni, mielőtt mondjuk ketten leülnek és ketten eldöntik, hogy igen, mi most szeretnénk gyereket és egymástól? Nem gondolják, hogy így 3 embert életét szúrják el?

2011. jún. 6. 17:34
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk ugy volt, hogy mar 1 eve egyutt voltunk en mar nagyon szerettem volna kisbabat.Persze mondta hogy o is.Miutan megszuletett a fiunk ugye sok gond van egy kisbabaval.Fejemhez vagta hogy o nem is szerette volna csak nem akart megbantani engem.Mar 2 eves a fiunk egyutt vagyunk, de mar nem olyan jo a kapcsolatunk.
2011. jún. 14. 12:02
 32/35 anonim ***** válasza:
Az első válaszolónak teljesen igaza van.A férfinek is lehet védekezni,ill azt is tudhatja,hogy a párja gyógyszert szed-e.Aki együtt van a másikkal akár csak 1 hónapig is,annak valamikor látni kell!
2011. jún. 14. 12:44
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

ilyet én is ismerek. a pasi lóvés,de ezen kívűl semmi jó nincs benne-félre ne értsetek,nekem ez marhára kevés lenne,de a csajnak jó volt.-gondolta él mint hal a vízben,már ideje is volt h szüljön-35- dehát koppant bár a pasi el is vette. ugyanis a pasas ugyanúgy eljár otthonról,utazgat-argentína, kenya, stb- és ugyan a lakást egyebeket fizeti, a csajnak arad a gyed. mostmár dolgozni is visszament,mert már csak gyes van.

a gyereknek végülis jó-anyagilag-de neki nem jött be a számítása. de legalább gyereke van,csakhát alig látja, 2 évesen már bölcsi,ő meg dolgozik,h a 25e forinton kívül legyen neki mondjuk cipőre,ruhára

2011. jún. 14. 12:53
 34/35 anonim ***** válasza:
Ha valaki önző, az ugye jót akar magának ezerrel, bármi áron. Ebben gondolom egyet értünk. Ebből kifolyólag szerintem nem igazán önző az a nő aki gyerekkel akarja megfogni magának a pasit, mert ugyan milyen szeretetkapcsolat lesz az ahol a férfi kényszerből marad. Én soha nem akarnék gyereket olyantól aki nem akar tőlem, vagy nem akar amúgy velem maradni, mert az a férfi soha nem fog úgy szeretni engem, ahogy nekem az igazán jó lenne. Tehát az a nő aki ilyet tesz az buta, a végtelenségig. Sajnálom őket. Én már hozzá szóltam, az én párom volt felesége is így számított. És annyit ért el, hogy a volt férje is lesajnálja, pedig szeretné tisztelni, mert a gyereke anyja, de annyira buta, és annyira a gyereken tölti ki a mérgét a kudarca miatt, hogy szánalmas. És még a nő van megsértődve a saját nyomorán. Mindenki a saját sorsának a kovácsa. Ezért tényleg érdemes volt gyereket csináltatni, hogy legyen kit megnyomorítani, ha már a férfi elment és nem hagyja magát, akkor a gyereken a sor. És mindezt önfeláldozó anya képe mögé rejtve. Hányás.
2011. jún. 20. 11:47
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

nekünk már van 2, de még így sem tenném meg,h mondjuk úgy essem teherbe a 3. babával,h a férjem még nem akarja, és majd megbékél vele.

sokan tesznek ilyet,de sosincs jó vége. főleg a gyereknek tesznek rosszat. milyen lehet már úgy felnőni,h az apja igazából nem is akarta őt?

2011. jún. 20. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!