Őszintén kérdeznék olyantól, aki gyerekkel akart
megfogni egy férfit, de ennek ellenére sem sikerült?
Figyelt kérdés
A kérdés az lenne, hogy megérte. Nagyon sok, tényleg, rengeteg olyan nő van aki pár hónap után terhes lesz (pedig állítása szerint védekezik, csak aztán kiderült, hogy nem) csak mert megfogná a pasit. Ezek a nők nem vágynak arra, hogy stabil, megalapozott kapcsolatba, összeszokott pároshoz, talán házasságba érkezzen a gyerekük? Az sem érdekli őket, hogy mivel esetleg a párjuk ezt a gyereket nem tervezte, talán sosem szokja meg a helyzetet, mert csak ráerőltették? Vagy egyedülálló anyaként jobb?
Miért nem tudnak a párok legalább két évig együtt lenni, mielőtt mondjuk ketten leülnek és ketten eldöntik, hogy igen, mi most szeretnénk gyereket és egymástól? Nem gondolják, hogy így 3 embert életét szúrják el?
Én senkiről nem tudok, aki direkt teherbe esett és ezzel akart volna valakit maga mellett tudni. Ezeket szokták mondani, de aztán mégse nagyon van ilyen....köreimben.
Ha jött a baba jött, ha maradta a férfi maradt, ha nem, akkor ment Istenhírével.
A férfi is kell a gyermeknemzéshez....ha para miért hisz egy nőnek, akit nem is ismer még 2 éve?
2011. jún. 6. 17:38
2/35 anonim válasza:
jaj, most nézem, hogy akinek inge, azt kérdezted :)) bocsi :)
2011. jún. 6. 17:40
3/35 anonim válasza:
én direktbe .total bele voltam zugva és meg akartam fogni. ma már a második babánk várjuk és boldogok vagyunk.8 éve. 31 n
2011. jún. 6. 17:41
4/35 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy mások miért,csak a munkatársamat tudom,mert előttem zajlottak az események.Összejött egy jómódú vállalkozóval,akinek felesége,gyerekei voltak.Azt hazudta hogy gyógyszert szed,de először a pasi nem bízott benne,és gumizott.Aztán eltelt pár hónap,és a munkatársam úgy gondolta,hogy itt az "ideje"teherbe esni,de nem tudta hogy csinálja,mert panaszkodott,hogy a pasi gumit húz.Erre kiötlötte egy másik kolléganőm segítségével,hogy leitatja,és hátha úgy összejön..Elsőre sikerült neki,bejelentette hogy terhes,a pasi hanyatt homlok rohant hozzá,otthagyva a családját.Még együtt vannak,pár hónapos a gyerek...
2011. jún. 6. 17:43
5/35 anonim válasza:
Az én párom ugyanebben a helyzetben volt,hogy ráerőltették a gyereket. A csaj a 4. hónapban árulta el hogy terhes,mikor már nem vették el a babát,csak azért hogy a párom visszamenjen hozz,hisz már akkor velem volt. Küldtem is hogy menjen hozzá vissza,hisz lesz egy közös babájuk. Azt mondta a párom hogy őt már semmivel nem fogja magához láncolni,mert már nem szereti,amúgy elvileg a csaj szedte a fogamzásgátlót. Azt érte el ezzel,hogy egyedül nevelte a gyereket 2 évig mert addig a párom közelébe sem engedte,2 év után már a párom nem tartott igényt a gyerekre,csak fizette a gyerektartást. A hülye nő jól kicseszett magával és a gyerekkel. Bár egy ideje már én erőltetem a gyerekek kapcsolatát,mert azóta nekünk is van egy kislányunk,és én nem szeretném ha az enyém úgy nőne fel hogy azt se tudja hogy van testvére. Így azt lehet mondani a gyerekek már mostanra egész jól elvannak egymással.
2011. jún. 6. 17:43
6/35 anonim válasza:
Manapság már pár hónapós kapcsolatokba is beleszülnek a nők aztán sírnak ha a férfiak meg kalapot vesznek.A gyerek két ember döntése kell hogy legyen,nem jó ha az egyik fél eldönti hogy na ő most szül.Persze ha a férfi otthagyja az ilyet gyerekestül az szemét,de nő az szent.
2011. jún. 6. 17:54
7/35 anonim válasza:
Ismerek egy csajt, aki konkrétan elhatározta, hogy összejön egy jó pénzes pasival, szül egy gyereket tőle, és élete végégi ellesz a gyerektartásból, meg amit a gyerek után kap.
Ha meg elveszi, hát akkor pár évig mégjobb lesz!
Egy 100% pénzéhes, idióta pi.csa, akinek tényleg nincs más tőkéje, csak hogy jól néz ki. Még...
2011. jún. 6. 17:54
8/35 anonim válasza:
Persze, hogy ismerek ilyet. Tipikus agglegényt akart megfogni. 2-t is szült e célból. Ugyanúgy megcsalja a pasi..és senki nem tartja sokra ezt a nőt..megérdemli.
2011. jún. 6. 18:13
9/35 anonim válasza:
Jajj olyan pasit is ismerek, akit minden nő meg akart fogni :D Az első három teherbe esett "védekezés mellett", utána a hapsi úgy volt vele, hogy mostmár mindegy, mert a fizetése felét vonják és még kb. 15 nő fogta meg így. Ő sosem tervezte a gyereket, de érdekes mód ennyinél mind becsúszott.
Megérdemlik azok a nők is,egyedülálló anyák lettek és a gyerektartás sem sok.
2011. jún. 6. 18:16
10/35 anonim válasza:
Nem kifejezetten megfogásnak mondanám: férjemnek eléggé viharos kapcsolata volt a huszas évei elején egy nővel. Se veled, se nélküled. Egyszer egy összeveszés után "nagy kibékülés", ebből van egy majdnem felnőtt lánya. De ott ő is tudta, hogy orosz ruletteznek, de győztek a hormonok. Elvette a nőt, 15 évig együtt éltek, majd durva válás.
Most másodszorra házas, nekünk még nincs gyerekünk, én közös megegyezéssel szeretnék majd.
Fogamzásgátlót nemrég hagytam abba a mellékhatásai miatt, de a férjem is tud róla, úgyhogy most egyéb eszközök vannak a védekezésre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!