Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzhetném le a páromma...

Hogyan győzhetném le a párommal szembeni irigységem?

Figyelt kérdés

Nagyon irigykedem a páromra, tényleg sárgulok néha az irigységtől, mondok példákat:

Olyan helyzetben vagyunk, hogy ő szinte minden téren sikeresebb. Pl. egyetemi tanulmányaiban, de még egy egyszerű játékban is.

Most nekem a felvételi miatt tanulnom kell sokat, egész évben tanultam, hogy biztosan felvegyenek, így én nem mehettem bulizni, amíg ő folyamatosan eljárt. Örülnöm kellene, hogy ő jól érzi magát az egyetemen és jól szórakozik (rendesen hazajárt minden hétvégén hozzám), de mégis szörnyen irigykedem :S És ha buliról beszél akkor mindig rosszul érzem magam, mert az jut eszembe, hogy nekem mennyire rossz otthon a könyv előtt:S

Amikor az ő magyar érettségije (tavaly) sokkal jobb lett mint az enyém, pedig szinte semmit nem tanult, én viszont különtanárhoz is jártam. Egyszerűen képtelen voltam örülni, hogy ennyire jól sikerült az érettségije :S

Hétfőn van az utolsó vizsgája, utána ő szabad, nekem még június 14-ig tanulnom kell. Amikor azt mondja, hogy ő majd ide meg oda megy a haverjával, borzalmasan érzem magam, mert eszembe jut, hogy én nem mehetek sehova, miközben ő remekül szórakozik:S

Ez egyszerűen borzalmas, és nem tudom mit tegyek:S

Lehet valamit? Vagy ezek az érzések mindig megmaradak? Más is van így ezzel?

2011. jún. 5. 18:02
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

ööö

nem azért sz*pok, hogy jók legyenek a jegyeim, mert attól többnek fogom érezni magam....

Azt akarom, hogy felvegyenek az egyetemre! Azért tanulok! Jeszzus... :D

2011. jún. 5. 20:46
 32/33 anonim ***** válasza:

Na tessék...mondom, hogy te vagy ő!:D

jeSSzus!

2011. jún. 5. 20:48
 33/33 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Az érzés sokszor nem a valóság. Talán ha lazábban vennéd a dolgokat, nem görcsölnél ennyire, neked is jobban mennének a dolgok. Az irigység az emberi természet velejárója. Kezeld.

Mellékesen nem túl ideális az sem, h míg te otthon görnyedsz, a másik azzal "vidít" hogy milyen jót bulizott...nem túl tapintatos.

2011. jún. 5. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!