Hogy győzhetném le a féltékenységemet?
6 éve vagyunk együtt az elején voltak problémák a kapcsolatunkban. Majdnem szét mentünk de megbeszéltük és „újra kezdtük” azóta eltelt sok idő nem volt semmi komolyabb probléma. Van egy 20 hónapos kisfiúnk. Új munkahelyre ment körbe van véve fiatal csinos diáklányokkal és bennem újra feléledt a féltékenység. Én nem vagyok se vékony se csinos (főleg szülés óta sok maradt rajtam) Ő azt mondja, hogy megmondta a lányoknak, hogy csak barátkozni akar nem kockáztat minket egy futó kalandért, de ott motoszkál a fejemben mi van ha mégis?????Hisz mi is a munkahelyünkön jöttünk össze. Teljes szívemből szeretem de mégis csak féltékeny vagyok:(
Bocsi ha zavaros lett.
A sok éve hízás fogyás után megnyúlt a bőr a hasamon. Sebhelyes arc:(
valószínűleg igazad van azért hiszem ezt mert nincs önbizalmam. De az sose volt.:(
hiába mondják, h így nem legyen féltékeny az ember, meg úgy ne, ha egy nő féltékeny lesz, annak oka van.köztudott, h jó a megérzésünk.
azt teheted, h felírod egy papírra azokat a tulajdonságaidat, amik jók, és amiket a párod szeret benned...ezek lehetnek külső, és belső tulajdonságok.
aztán írd fel azokat a dolgokat is, amikkel nem vagy elégedett. ezeket bontsd fel 2 csoportra: min lehet változtatni, és min nem.
amin nem, próbáld meg elfogadni...amelyikeken viszont lehet, tedd meg minél hamarabb!
menj el fodrászhoz, körmöshöz, vegyél néhány új ruhát, ha jobban érzed kicsit magad ezektől...javasold a párodnak, h kapcsolódjatok ki, menjetek wellnessbe, sátrazni, akármni, csak töltsetek el egy délutánt együtt hátrahagyva a munkahelyi gondokat.
ha továbbrais nagyon zavar, h barátkozik azzal a nővel, kérdd meg, h tegye meg érted, h abbahagyja. ha szeret, és nincs köztük semmi, akkor megteszi. lehet, h gyerekesnek tűnik a kérés, de ha téged ennyire zavar, az hosszútávon megmérgezné a kapcsolatotokat.
Hogy győzhetném le a féltékenységemet? válasz: hozd magad rendbe,bármilyen csuf nöböl lehet szépet csinálni,és a kövér nö is lehet szép,ha tiszta ápolt,kis kozmetikus,kis hajfestés,hozzád illö ruha,és máris több lesz az önbizalmad.Kis smink pl,nézd csak...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!