Hogy győzhetném le a féltékenységemet?
6 éve vagyunk együtt az elején voltak problémák a kapcsolatunkban. Majdnem szét mentünk de megbeszéltük és „újra kezdtük” azóta eltelt sok idő nem volt semmi komolyabb probléma. Van egy 20 hónapos kisfiúnk. Új munkahelyre ment körbe van véve fiatal csinos diáklányokkal és bennem újra feléledt a féltékenység. Én nem vagyok se vékony se csinos (főleg szülés óta sok maradt rajtam) Ő azt mondja, hogy megmondta a lányoknak, hogy csak barátkozni akar nem kockáztat minket egy futó kalandért, de ott motoszkál a fejemben mi van ha mégis?????Hisz mi is a munkahelyünkön jöttünk össze. Teljes szívemből szeretem de mégis csak féltékeny vagyok:(
Bocsi ha zavaros lett.
"A kérdező kommentje:
Nem kifejezetten az zavar, hogy barátkozik velük hanem, hogy csinosak és fiatalok. Én meg…pfff egy túlsúlyos házisárkány:("
Hmm: " nem csak leetted magadat, hanem kövér is vagy, mint egy disznó "
Kedves kérdező: ezért kizárólag magadat okold.
A túlsúly egy dolog (ha akarsz változtathatsz rajta persze), házisárkány jellegen viszont tuti tudsz változtatni:). Egész biztos attól van, hogy nincs önbizalmad és felnőtt korban nehéz is azt megszerezni, de nem lehetetlen.
Gondolj arra, hogy a férjed téged választott valamiért, ez azt jelenti, hogy egy ilyen szuper pasi azt gondolja rólad te vagy neki a legjobb a világon, biztosan meg van ennek az oka és az benned van (és nem a kinézeted ráadásul ami egy múlandó dolog)
ne sajnáld magad, hanem valóban, próbáld a legjobb formádat adni. Viszont: az én barátom folyton féltékeny volt, ezt nem mondta, hanem éreztette, tehát folyton "ellenőrzött", illetve nem szívesen engedett el helyekre, egy idő után tele lett a hócipőm, hogy neki önbizalomhiánya van, emiatt én szenvedek. Szakítottam is vele.
Amúgy, ha egy hapsi akar menni, úgyis megy, ha ott vagy, ha nem... kár is visszatartani. Annál rosszabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!