Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 45 éves nő öregnek számít?

Egy 45 éves nő öregnek számít?

Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 14:56
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
0%

azért az értelmi szint megvan.

lepontoztok ,de nincs érvelés.

gondolom magatokban nekem adtok igazat.

2011. jún. 3. 09:17
 52/54 anonim ***** válasza:
Ezt kor alapjan nem lehet igy meghatarozni. Akkor jottem erre ra, mikor a korhazban voltam kisbabat szulni es volt ott egy asszony, aki azt hittem, hogy nagymamakent jott be latogatoba, mert legalabb 50 evesnek nezett ki, aztan kiderult, hogy 31 eves. O oreg mar most. Van, aki meg 45 evesen egy 25 eves mellett is fiatal. A szemelyen mulik...
2011. júl. 6. 05:20
 53/54 anonim ***** válasza:

Azért egy 45 éves ember sem testileg sem fizikailag nem lehet s nem is lesz már olyan csúcson mint 25 évesen:)

ez csak önáltatás ami úgy érzem felesleges. Jó pár 40körüli ember bírom amikor azzal jön hogy jobb vagyok mint anno, meg engem 30nak néznek mint jó néhány válaszból kiderült.

Nem, el kell fogadni hogy öregszünk s 40évesen nem leszünk már 20 évesek bármennyire is szar.Nyilván kitolódik manapság az életkor de a biológiai öregedést nem lehet kitolni, maximum késleltetni megfelelő életmóddal. Nem öreg egy 45 éves, de már nem is fiatal s nem is lesz az ha plasztikáztatja, ha botoxozza magát ezer kés alá feküdhet szétszabtaltathatja magát az idő megy előre az öregedés felé rendületlenül s ezt el kell fogadni, fel kell dolgozni mert minden kornak meg van a maga szépsége, előnye. nem kell 40 évesnek 20on évesnek tartania magát, örüljön hogy 40 mert jóval tapasztaltabb s bölcsebb én sem akarok 16 lenni 26 évesen mert szar volt kis hülyének lenni. Aki még semmit nem tapasztalt:D

2014. jan. 10. 18:48
 54/54 anonim ***** válasza:
0%
A másik ez nem az idősebbek lehurrogásáról szól, mert senki nem ússza meg az öregedést sőt még előrébb is tudja hozni ha fiatal éveiben felelőtlen életmódot folytatott 10en évesen cigizett már alkoholizált, stb stb. Az öregedés puszta biológia orvosi szempontból is. Nem véletlenül pl a fegyveres testületeknél a fizikai szintfelmérések is életkorokra vannak felosztva, akkor a vérnyomás különbségek más a jó eredmény 20on 30 évesen s más a jó eredmény 50 évesen. A betegségek kockázati kialakulása infarktus, agyvérzés stb bizonyos kor felett nagyobb az esély hogy elkapja az embert gy ilyen szar. Ezek puszta tények. El kell fogadni hogy x idő után nem tudunk 5 emeletet egy levegővétellel megjárni, kora reggel 5 perc alatt kávé nélkül észhez térni, egy átbulizott éjszaka után 12 órát ledolgozni könnyedén, s még lehetne sorolni. A fizikai test öregedését nem lehet megállítani meg vannak a természetes folyamatok amivel élni kell, de én úgy gondolom hogy egy 40-50-60 éves embernek már nem kellene hogy igénye legyen arra hogy egy huszonévessel felvegye a tempót. Mert minek? Aki jól érzi magát a bőrében annak nem jelent gondot az az 1-2 ránc vagy hogy néha itt ott már fáj, mindezt örömmel kell megélni. Ráadásul a mai korosztály hamarabb fog öregedni a mai élethelyzetek miatt, felpörgetett világban élünk, rengeteg a stressz, szennyezett a környezet, az élelmiszerek tele vannak méreggel tartósítószerekkel, nagyon sok fiatal mozgásszegény életmódot él, leköti őket az internet a folyamatos gép előtt ülés, nem mozognak, nem sportolnak így már most hamarabb kialakulnak a betegségek, sok hölgynél nem normális módon 38 évesen már ott vannak a menopauza tünetek anno 45-50 alatt a nők azt se tudták mi az. rengeteg fiatal küzd nőgyógyászati betegségekkel, cukorral, magas vérnyomással.A mai fiataloknak sok szempontból 1átalán nem jó mert sokkal stresszesebb a mai világ mint 20 évvel ezelőtt így hamarabb is leszünk betegebbek s ezáltal öregebbek, úgyhogy aki ma 40es örüljön hogy még tudta mi az a fiatal élet.
2014. jan. 10. 19:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!