Egy 45 éves nő öregnek számít?

azért az értelmi szint megvan.
lepontoztok ,de nincs érvelés.
gondolom magatokban nekem adtok igazat.

Azért egy 45 éves ember sem testileg sem fizikailag nem lehet s nem is lesz már olyan csúcson mint 25 évesen:)
ez csak önáltatás ami úgy érzem felesleges. Jó pár 40körüli ember bírom amikor azzal jön hogy jobb vagyok mint anno, meg engem 30nak néznek mint jó néhány válaszból kiderült.
Nem, el kell fogadni hogy öregszünk s 40évesen nem leszünk már 20 évesek bármennyire is szar.Nyilván kitolódik manapság az életkor de a biológiai öregedést nem lehet kitolni, maximum késleltetni megfelelő életmóddal. Nem öreg egy 45 éves, de már nem is fiatal s nem is lesz az ha plasztikáztatja, ha botoxozza magát ezer kés alá feküdhet szétszabtaltathatja magát az idő megy előre az öregedés felé rendületlenül s ezt el kell fogadni, fel kell dolgozni mert minden kornak meg van a maga szépsége, előnye. nem kell 40 évesnek 20on évesnek tartania magát, örüljön hogy 40 mert jóval tapasztaltabb s bölcsebb én sem akarok 16 lenni 26 évesen mert szar volt kis hülyének lenni. Aki még semmit nem tapasztalt:D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!