Egy 45 éves nő öregnek számít?

ma 15:19
Ha megéled akkor te is leszel vén öreg 45 évesen..
Egyébként az öregség ahogy írták nem a számoktól függ,hanem hogy mennyi idősnek érezzük magunkat.
Ismerek olyan 40-50 éves nőket akik simán mellé állhatnak egy 20 éves fiatal lány mellé,mert csodálatosan fiatalosak,szépek.A korukat sem mondaná meg az ember mert jóval fiatalabbnak látszanak mint amennyi a koruk.Ismerek olyan 20 éves lányt aki annyira életunt,fásult,hogy néha úgy érzem egy vénasszonnyal társalgok..Még a gondolkodásmódja is öregecske..

"ezeket mind 20-35 közötti ......fiúk(férfiak)írták"
Nem, ezeket én irtam egyedül mert nem gondolom korrektnek, hogy ebbe a topicba idejön az összes 40-50 éves nő és beirja hogy a 45-ösök nem öregek.
Hiába akartok elnyomni, nem hagyom magam.
Az igazság mindenek felett!

Viszonyítás kérdése illetve, hogy miért kérdezed.
Ha fiatal fiu vagy és 45 éves nővel akarsz kezdeni =öreg
Ha fiatal nő vagy és 45 éveshez hasonlítod magad =öregebb
Ha egy 45 éves nő gyermeke vagy = nem öreg
Ha 45 évnél idősebb férfi vagy és kapcsolatot szeretnél = nem öreg
Ha te is 45 éves nő vagy = Nem vagy öreg :)

Nem öreg. És ezt 18 évesen mondom, nem 45-50 közötti nő vagyok, ahogy azt gondolja az egyik válaszoló:D
Bár attól függ. Ha elhanyagolja magát, hajlott hátú, zsémbes, megkeseredett, toprongyos asszonyról van szó, akkor öreg. Egyéb esetben nem.

A kor csak egy számérték. Azt jelzi, hogy megszületésünk óta, a Föld bolygón utazva hányszor kerültük meg a napocskát. Slussz. Mindenki olyan öreg vagy fiatal, amilyenek érzi magát. Találkoztam már álszent 20 évessel is, aki kb a 20 évvel korosabb emberek stílusában osztotta az eszet és papolt a nagy felnőttességről és vannak nagy gyerekek is, akik - mint én a 39 évemmel - sosem nőnek fel és simán fiatalabbnak érezzük magunkat a korunknál.
A 45 éves nő is lehet egy lestrapált, elhasznált, kiégett életunt kiszuperált luvnya is és lehet egy nagyon tüchtig, fess, fiatalos, dinamikus, szeretnivaló teremtés is. Én ezért pofázom mindig a fiataloknak, hogy gyerekek! Nem baszunk tizenegy-két évesen, nem cigizünk 10 évesen és nem házasodunk 18-20 évesen! Ha valaki tud későnérő lenni, akkor nem ég ki oly hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!