Egy 45 éves nő öregnek számít?

Nem attól függ, hogy ki mennyinek érzi magát, meg mennyit nevet, nem a belső dönti el, ahogy azt valaki írta, hanem a genetika. Ahogy nem pontosan egyidősen érik meg mindenki, van eltérés az öregedésben is. Ha csak nem éri nagyon nagy tragédia, vagy nagyon sok öröm stb, akkor nem változik jelentősen az öregedés. 45 évesen szerintem korra nem öregnek kell mondani, hanem egyszerűen felnőttnek, férfit is nőt is. Klimax után idős felnőtt, előtte fiatal felnőtt.
Egyébként:

Ez a válasz 10%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:01
Az eszedbe sem jutott, hogy esetleg a kérdező maga 45 éves, és ez most k*rva szarul esett neki? Idióta paraszt. Már elnézést. Anyád öreg, apádat öregnek nevezed??? Mert nem hiszem, hogy a te 12 éves fejeddel ők idősebbek lennének.

"Az eszedbe sem jutott, hogy esetleg a kérdező maga 45 éves, és ez most k*rva szarul esett neki?"
Mi vagy te, valami lovag? Valami önjelölt "mentsük meg a világot a sok olyan dologtól ami nekem nem tetszik" f@szkalap?
Megkérdezte, megmondtuk. Mi dolgod neked ezzel, max egy lehetsz a sok vélemény közül, az uralkodási vágyad hagyd meg a családodnak - ha eltürik.

Nem öreg,csak idős korosztály már az is közel az 50-hez.
Öreg szerintem 80-tol kezdődhetne,de van aki jó tartja magát,avagy nem tűnik korához képest oly idősnek,öregnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!