Egy 45 éves nő öregnek számít?

45 vagyok, naponta futok,úszom, ugyanazta ruhát hordhatom mint 18 éves koromban,pedig van 3 gyerekem.
egyáltalán nem érzem magam öregnek,végre élhetjük az életünk a férjemmel,kirepültek a gyerekek. Sokat utazunk, színház, mozi,vitorlázás, síelés.
Szerintem jobb formában vagyok mint 25 évesen. és az biztos,hogy jobban érzem magam.

Szerintem inkább középkorú, persze mihez képest, mert pl. egy kamaszhoz képest idős, egy 70 éves nőhöz képest pedig fiatal. Szóval mindenképpen középkategória a 45 év.
Öregnek semmiképpen nem mondanám, sőt. Amerikában pl. ilyenkor kezdődik az élet... :)

Én 39 éves vagyok,de 20 évesnek érzem magam.Élem az életem,boldog vagyok,és messze nem érzem,hogy öreg lennék.Ez így lesz 45 évesen is.
Nagy igazság van abban,hogy mindenki annyi idős ahány idősnek érzi magát.Ha valaki 45 évesen még fiatalnak érzi magát,az fiatal is.Aki 25 évesen vén öregnek érzi magát,az meg is öregedett.A belsőnk határozza meg az életkorunkat.
Ha látnátok nagymamámat el se hinnétek,hogy 87 éves.Életvidám,állandóan nevet,túrázik,farmerba jár,és hatalmas humora,aranyszíve van..87 évesen fiatal csitrinek érzi magát...Ő az ÉLET nagybetűkkel..

Nézőpont kérdése. Ha gyerekszülés kerül szóba, akkor elismerem az öreg szót szoktam használni, mert véleményem szerint egy nő 45 évesen üreg a szüléshez. Ugyanakkor én anyukám 47 éves, 45 évesen lett nagymama, azt gondolom innen nézve meg kifejezetten FIATAL nagymama.
Ez szerintem attól is függ, ki mennyire ad magára. Mindent összesítve egy 45 éves nőt semmiképp nem neveznék öregnek. De az is igaz, hogy néha látni olyan leharcolt embereket, hogy sokkal-sokkal idősebbnek néznek ki, mint amennyik... De szerintem 45 évesen az ember igazán nem öreg. Nem fiatal, de nem is öreg.
26/N

Egy 45 éves nő tök öreg.
válaszadónak üzenem hogy
édesanyádnak is ezt mondod ha megkérdezné?
bunkó vagy.

Egy 45 éves nő tök öreg.
Ebben a korban jön a nagygenerál, hiába kapálództok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!