Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a lányommal?

Mit csináljak a lányommal?

Figyelt kérdés
Leérettségizett, úgy volt, hogy főiskolára megy, de a barátja lebeszélte, mert akkor nem tudnak találkozni. Hiába beszélek neki, nem hallgat rám.
2011. máj. 31. 15:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Egyszerű!

Elmész a helyi fősulira / egyetemre, ott találsz egy bulizós emberkét, a kezébe nyomsz 5 rugót és megkéred hogy beszélgessen el a lányoddal a főiskolás élet jó oldaláról, kísérje körbe a koliba, meséljen az előadásokról: bulizás, több barát, munkalehetőségek, kb 1 órában... fősulisnak/egyetemistának tuti meg fogja érni (ne viccelj 5ezer forintos órabérért???) és neked is ha a végeredményt vesszük! Aztán kérd meg a lányodat, hogy a kedvedért találkozzon azzal a fősulissal (lány vagy fiú tök mindegy, bár szerintem jelen esetben egy lányt kellene megkérned), mivel te nem tudod milyen a mostani élet, de ő majd elmondja, azzal is kapálódzhatsz hogy egy egy órás beszélgetésbe nem fog belehalni, egy cukiban vagy egy kávézóban, vagy egy koleszban...

Szerintem ez sokkal hatásosabb mint ide leírogatni, hogy miért ne hagyja ki!

2011. máj. 31. 16:19
 22/25 anonim ***** válasza:
Ha győr közelében van én 5000 ft-ért bevállalom :)
2011. máj. 31. 16:30
 23/25 anonim ***** válasza:
én meg Debrecenben vállalom be:D akkora lelkesítő szöveget lenyomnék, hogy már nyáron el akarná kezdeni :D
2011. máj. 31. 17:09
 24/25 anonim ***** válasza:
Miskolc is jöhet? A szopósabb dolgokat inkább elfelejtjük :D
2011. máj. 31. 17:11
 25/25 anonim ***** válasza:

XDDD

Na még válogathatsz is a jelentkezők közül :)))

2011. máj. 31. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!