Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiábrándítónak tartanád a...

Kiábrándítónak tartanád a feleségedet, ha szódaivás után hatalmasakat böfögne?

Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 15:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim válasza:

Hááát minden esetre nekem szereztetek egy vidám reggelt, könnyesre nevettem magam a változatos beszámolókkal!! :)

Köszi! :)

2011. jún. 4. 07:27
 72/76 anonim válasza:
bocsi: beszámolóktól
2011. jún. 4. 07:28
 73/76 anonim ***** válasza:
52%

Én is napietusszal és a tegnap 23:47-essel értek egyet.

Az nagyon jó gondolat, hogy miért csupán idegeneket tisztelünk meg azzal, hogy nem fingunk az orruk alá? A párunkat meg miért nem? Na, ez elgondolkodtató.

De ismétlem, szerintem ennek annyi a kulcsa, hogy ki milyen családból jött. Én "nemfingósból". 26 vagyok, és most is égne a fejem, ha véletlenül szellentenék mondjuk az apám előtt. Nem "végezne ki", de picit azért égnék. Én ezt nem érzem betegesnek meg ridegnek, minket egyszerűen így neveltek, ennyi.

Ugyanúgy vagyok a párommal is (bár most nincs). Nem fogok az orra alá eregetni, és ezt ugyanúgy elvárom tőle. Vannak dolgok, amik nem tartoznak másokra. Ez sem.

És nem érzem azt, hogy ettől "rideg" meg antimeghitt lenne a kapcsolatunk.

De hangsúlyozom: mindenki úgy él, ahogy akar. Ha két "laza" ember él együtt, akiknek nem okoz gondot az egymás előtt böfögés, szellentés, az az ő dolguk. A lényeg, hogy ne legyen belőle konfliktus. Ha nincs, akkor éljenek boldogan. :)

26/N

2011. jún. 4. 09:35
 74/76 anonim ***** válasza:
57%
Utolsónak. Én is olyan családból jöttem ahol ez nem volt szokás. Voltam 16 évig férjnél, és mindig gondot okozott, hogy az elég aktívan kikívánkozó bélgázaimmal mit csináljak. Bizony volt olyan, hogy már hétrét görnyedtem,mert annyira fájt a hasam, de mire kirohantm a vc-r, már nem jött. Bezzeg mire visszamentem újra kikívánkozott. Sz"ar volt. Viszont, jött az új párom, és vele nagyon hamar kiderült, hogy nem kell fájdítani a gyomrom, mert imád akkor is ha befingok. Ugyanis nem ezért szeret, hanem ezer másért, és ez nem oszt nem szoroz, sőt boldog, hogy képes vagyok elengedi magam mellette 35 év kényszeres visszatartás után. Tehát számomra elárul a kapcsolatból valamit, hogy ki tekint egy normál testi folyamatot szégyelendőnek az élete párja mellett.
2011. jún. 4. 11:26
 75/76 napietus ***** válasza:
0%
jól lepontoztatok :P úgy látom, még annál is több neveletlen ember van, mint gondoltam volna. aztán csodálkozunk, hogy ott tartunk, ahol...hátja. a kultúra hiánya...
2011. jún. 4. 22:20
 76/76 anonim válasza:
nem
2011. dec. 17. 00:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!