Kiábrándítónak tartanád a feleségedet, ha szódaivás után hatalmasakat böfögne?
Hááát minden esetre nekem szereztetek egy vidám reggelt, könnyesre nevettem magam a változatos beszámolókkal!! :)
Köszi! :)
Én is napietusszal és a tegnap 23:47-essel értek egyet.
Az nagyon jó gondolat, hogy miért csupán idegeneket tisztelünk meg azzal, hogy nem fingunk az orruk alá? A párunkat meg miért nem? Na, ez elgondolkodtató.
De ismétlem, szerintem ennek annyi a kulcsa, hogy ki milyen családból jött. Én "nemfingósból". 26 vagyok, és most is égne a fejem, ha véletlenül szellentenék mondjuk az apám előtt. Nem "végezne ki", de picit azért égnék. Én ezt nem érzem betegesnek meg ridegnek, minket egyszerűen így neveltek, ennyi.
Ugyanúgy vagyok a párommal is (bár most nincs). Nem fogok az orra alá eregetni, és ezt ugyanúgy elvárom tőle. Vannak dolgok, amik nem tartoznak másokra. Ez sem.
És nem érzem azt, hogy ettől "rideg" meg antimeghitt lenne a kapcsolatunk.
De hangsúlyozom: mindenki úgy él, ahogy akar. Ha két "laza" ember él együtt, akiknek nem okoz gondot az egymás előtt böfögés, szellentés, az az ő dolguk. A lényeg, hogy ne legyen belőle konfliktus. Ha nincs, akkor éljenek boldogan. :)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!