Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiábrándítónak tartanád a...

Kiábrándítónak tartanád a feleségedet, ha szódaivás után hatalmasakat böfögne?

Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 15:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
54%
Aki ezen fent akad, azzal szerintem baj van. Ezek természetes emberi dolgok. Ha nem büfizhetsz, vagy pukizhatsz, akkor fáj a gyomrod, sza"r érzés. Ha szeret a párom és én is őt, nem várja el tőlem, hogy nyomorogjon a gyomrom mellette, és viszont. Mi ezen jót mulatunk, és néha versenyt böfögünk. Vagy egyikünk pukizik, a másik rádupláz, ez olyan meghitt. Aki meg azt mondja, hogy amelyik nő a párja előtt pukizik, büfög, annak köze nincs a nőiességhez, az jöjjön és álljon ki velem egy nőies párbajra. Kenterbe verem! Ne legyünk már álszemérmesek. Én elfogadom hogy valaki másképp csinálja, semmi gond. De azért nem kell még a másikat állatnak titulálni, mert van olyan viszonyban a szerelmével, hogy ez náluk nem gond. 37/nő
2011. jún. 3. 18:00
 62/76 anonim ***** válasza:
70%
Nem ezek a dolgok az undorítóak! hanem mikor egy férfi rendszeresen veri a feleségét és az meg sorra megbocsájt neki! Vagy ha megcsalja és azt is simán megbocsájtja! Sok hülye nő hány ilyet lehet olvasni a gyakorin! Na ez az undorító! És szánalmas.
2011. jún. 3. 18:20
 63/76 anonim ***** válasza:
61%
Helyes, hajrá csajok! :D
2011. jún. 3. 18:59
 64/76 Minii Vikii ***** válasza:
53%

Hello!

Egyáltalán nem kiábrándító. Miért, csak a pasiknál lehet az, hogy fingorásznak és büfögnek és a nőknek már nem is szabad? Hát ez elég furcsa.

2011. jún. 3. 19:23
 65/76 anonim ***** válasza:
42%

Megkérdeztem a férjemet és azt mondta nem érdekelné. Mondjuk engem sem érdekel ha neki szalad ki a száján. Istenem ez van, mindenki csinálja. Oké nem kell büfögő versenyt rendezni, bár akinek az jön be mint szórakozás, hát tegye. Nem hiszem, hogy egy természetes biológiai folyamattól kiábrándulnék belőle, és úgy tűnik őt sem hatja meg, volt már hogy előtte büfögtem, főleg kínai kaja után, bár én úgy lettem nevelve, hogy automatikusan jön utána a "bocsánat" is, erre mindig mondja hogy nincs miért :)

Szerintem álszent dolog azt állítani, hogy ez undorító és rögtön kiábrándulnának a párjukból. Aki meg írta, hogy egy nő ne hányjon más, főleg a párja előtt, akkor annak elmondom, hogy általában akivel ez megesik nem tervezi. Mondjuk beteg, elrontotta a gyomrát, kicsit többet ivott, sőt esetleg terhes. Hiába bújsz el a vécében sajnos a falak nem ólomból vannak, és ha beteg vagy akkor a párod (legalábbis az enyém) ott van mellettem aggódik és kérdezi mit segíthet, fogja a hajam, borogatja a homlokom és vizet ad, hogy kiöblítsem a számat. Biztos nem leányálom neki végignézni, de azért nem adja be érte a válópert. WC-zni nem szoktunk egymást előtt, mert a fürdőben általában egyenként vagyunk, kivéve mikor egyszerre mosunk fogat. :)

Ezek a folyamatok nem kultúra kérdései, ezek megtörténnek, kínában megsérted a szakácsot ha nem büfögsz egy jó hangosat, pl.

2011. jún. 3. 19:32
 66/76 anonim ***** válasza:
34%
Simán büfögünk egymás előtt, most nem fogunk hasfájást kapni, mert nem jöhet ki, mert jaj kiábrándul belőlem. A fingás az már más, mert az büdös, néha kicsúszik, mintha észre se vennénk, de azt elintézzük a wc-n. A hányás meg,amióta együtt élünk egyszer betámadott minket a hányós-hasmenős vírus, most nem az volt, hogy jaj hány jaj de undi, hanem fogtuk egymás fejét és nyugtattuk egymást, amíg tartott. 22/N
2011. jún. 3. 20:39
 67/76 napietus ***** válasza:
18%

atyaég, emberek...jó nevelés? hmm? senki nem halt még bele abba, sem nő, sem férfi, ha az emésztési folyamatait (és neveltetésének súlyos hiányosságait) nem kötötte a környezetében élők orrára.

ez a minimális tisztelet, amivel tartozunk a másik embernek, akkor is, ha úgy hozta a sorsa, hogy a feleségünk/férjünk lett. aki ennyit nem képes megadni, az nézzen már magába...a képemről lesülne a bőr...

más ember előtt böfögni, fingani három esetben megengedhető:

ha az illető ember

-csecsemő

-súlyos beteg, aki képtelen uralni teste folyamatait

-magatehetetlen idős.

egészséges, életerős embereknél a puszta tahóság jele. a jó hír, hogy ez nem halálos, a rossz, hogy nehezen gyógyítható (szülők elmulasztott munkáját kellene felnőtt korban pótolni, ez bizony nem könnyű).

29/N

2011. jún. 3. 22:46
 68/76 anonim ***** válasza:
42%

Én napietussal értek egyet.

Igaz, hogy ez természetes folyamat, de nem gusztusos, és mint írtam már, a dolgomat sem nyitott WC ajtónál intézem, és betétet, tampont sem cserélek a párom előtt.

Ez nem fegyelmezettség, ez az alap, hogy nem böfögök, szellentek, WC-zek a társam előtt.

Azzal sem értek egyet, hogy "nehogy már otthon viselkedni kelljen".

Én "viselkedek" otthon, nem traktálom a bélgázaimmal a barátomat, nem böfögök, mindig csinos ruhában vagyok, nem szoknya és top, de normális felső és nadrág, összefogom a hajam, mintha az utcára mennék, mindig megfürdök, mielőtt tudom, hogy hazaér, újra fogat mosok, beparfümözöm magam, megnézem a körmeimet, hogy nem tört-e le stb..., ha igen megigazítom, megcsinálom a hajam, ilyesmi.

Nem nagy dolog, nincs smink, kontyba fogott haj persze, de szerintem ez alap.

Ahogy az is, hogy nem böfögök, meg nem kakálok nyitott WC ajtó mellett.

Mert úgy vagyok vele, hogyha az idegeneket megtisztelem azzal, hogy nem teszem ezt előttük, akkor a társamat, akit a legjobban szeretek őt is megtisztelem ezzel.

Szerintem ez nem az intimitás fokmérője, hanem azt jelzi, hogy mindegy már, hogy milyennek lát a párom, jó vagyok neki így is, hogy böfögök, fingok égbe-világba.

Az első pár randin biztos nem tettétek ezt.

Miért? Mert tetszeni akartatok neki, nem igaz?

Ne mondjátok már, hogy egy ordenáré nő vonzó!

2011. jún. 3. 23:47
 69/76 anonim ***** válasza:
56%
Mi is szoktunk egymás előtt böfögni meg fingani.Az utóbbit akkor nem szerettem a volt férjemben,amikor ettem vagy hogy mentünk haza a gyerekekkel és bementünk a szobába és olyan büdös volt,mint a klotyón.(mert ő kb.2 percenként fingott,ez már kiverte a biztosítékot)Mondjuk én azt sem szerettem benne,hogy úgy csámcsogott,mint egy majom..
2011. jún. 4. 00:07
 70/76 anonim ***** válasza:
0%

Hát ha én elviselem hogy a párom hetente 3x elereszt egy akkora fingot - és nem direkt - hogy leég a hajam, hát akkor nehogymár egy nőnek böfögni se lehessen.

Elvileg akkor se kéne kiábrándulni belőle, ha helyben összefossa magát.

A királylányok is járnak kakilni... és ez alól a többi természetes emésztőfunkció se kivétel.

Ha hiszed, ha nem, Csipkerózsika is szarik meg böfög felvételszünetben :D

2011. jún. 4. 02:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!