Kiábrándítónak tartanád a feleségedet, ha szódaivás után hatalmasakat böfögne?
Nagymamám szerint ha már egymás előtt pukiztok, kakiltok, büfögtök stb. akkor már kihűlőben van a kapcsolatotok...
Mert ha még mindig tetszeni akarna neked meg ilyenek, akkor lehet, hogy csinálná, de bocsánatot kérne vagy mittom én.
Szerintem szörnyen primitív magatartás. Előfordulhat, hogy véletlenül kijön, ha pl szénsavasat ittunk, na de ez dúrva, igénytelen nőre vall.
22/L
Jaj már... Szerintem gusztustalan dolog, függetlenül attól, hogy nő vagy férfi az illető. Mi 5 éve vagyunk együtt, és még soha nem böfögtünk vagy fingottunk egymás előtt a barátommal. Nyilván ha véletlen kicsúszna 1-1, akkor nem dőlne össze a világ, de nekünk nem okoz problémát kimenni a mosdóba... Ha már idegenek előtt moderálom magam, miért ne adnám meg ezt a tiszteletet a szerelmemnek is?
Aki pedig azzal jön, hogy ez természetes, meghogy a nő is ember, annak csak azt tudom mondani, hogy a szőrös láb és pin@ is természetes, mégis kb minden nő szőrtelenít. Akkor hogy is van ez?
BÖÖÖÖFFFFFFF
Semmi baj vele ha otthon van.
Igen, kiábrándító. Mindegy, hogy nő vagy férfi teszi ezt.
Csak sajnálni tudom azokat az embereket, akik szerint ez természetes és rendszeresen a párjuk előtt p.kiznak, böfögnek és sz.rnak. Egy kulturált ember ilyeneket nem csinál. Persze becsúszhat ritkán, de akkor is lehet diszkréten csinálni, el lehet vonulni, nem kell még rátenni egy lapáttal...
Én nő vagyok, és soha nem viselkednék ilyen közönségesen és igen szerintem kiábrándító.
Azért olyanról, hogy illem nem kellene megfeledkezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!