Miért kell azért lepontozni, mert szerintem kiábrándító, sőt közönséges?!?
2011. máj. 31. 16:41
45/76 anonim válasza:
nyugi engem meg azért pontoztak le mert viccesnek tartom sőt még szórakozunk is vele......
2011. máj. 31. 16:48
46/76 anonim válasza:
Ha ferfi lennek nem tartanam kiabranditonak, de nokent sem tartom annak, hogy a parom bofog.
Nekem vicces dolog, de persze mkinek mas az ertekrendje. En olyan ferfi felesege vagyok akinek szinten mokas es nem volt meg sosem problemank ilyen apro-csepro dolgokkal, sot ezekkel is elhulyulunk, mint kb mindennel es nem tartom magunkat igenytelennek, ordenare parasztoknak. Publikus helyen tudunk viselkedni es kesz ennyi. Nem ertem miert kell ebbol itt vitat csinalni az embereknek. Ilyen kerdesre ugyanolyan aranyban johetnek negativ es pozitiv kommentek, de a lenyegen ugysem fog valtoztatni, az ember adott ertekrendjen. Otthon meg senki nezi mit csinalsz.
2011. máj. 31. 17:35
47/76 anonim válasza:
*Senki nem nezi mit csinalsz. elirtam, elnezest.
2011. máj. 31. 17:36
48/76 anonim válasza:
Hát én el nem tudnám képzelni, hogy a párom előtt fingok, büfizek, pisilek, kakilok meg hasonló dolgok. De még hányni sem igazán szeretek mások előtt. Nyilván, ha eü. okai lesznek, pl terhes leszek és mondjuk reggeli rosszullét, akkor nem szégyellném, de a hányáson kívül mindegyiket el lehet intézni kulturáltan. Mondjuk lehet ez neveltetés kérdése, nálunk a szüleim nem csináltak ilyeneket egymás előtt. De van egy rokonom, akiknél mindig nevetnek rajta, ha mondjuk a feleség fingik/büfög egy hatalmasat. Mondjuk én ezt így nem tudnám megengedni magamnak. Bár még csak 9 hónapja vagyunk együtt, és 17 vagyok. De 10-20 év múlva sem tervezem. És ő sem csinálja előttem - remélem nem is fogja. Mondjuk ha megiszik egy sört, utána szokott, akkor annyit mondok, hogy egészségedre és kész. Én meg elintézem csendben :)
2011. máj. 31. 18:01
49/76 anonim válasza:
mi versenybe nyomjuk a férjemmel... nem tudom mit kell ilyen sza.rságokon a saját párotok előtt fennakadni! abnormális az biztos....
2011. máj. 31. 18:20
50/76 anonim válasza:
életem párja nekem egy nagy itthoni sörözés végén simán elböfögi, h szeretlek :D asszem ennél szebb vallomás nem is létezik :D
lehet, h nem főúri környezetben nevelkedtünk, és ezért nem ciki számunkra 3 év után, ha kiszalad a puki vagy a böfi. persze legtöbbször igyekezzük diszkréten nyomni, de van, hogy a különböző testben fejlődő gázok képezik a humor tárgyát.
kaksizni, pisilni nem szoktunk egymás előtt, de ha bármi eü oka lenne, hogy ez megtörténik, ugyanolyan természetes dolog lenne, mint bármi más, amit egymás előtt csinálunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!