Kiábrándítónak tartanád a feleségedet, ha szódaivás után hatalmasakat böfögne?
Miért lenne kiábrándító?
Mi a párommal fingunk, meg kakilunk is egymás előtt, mellett, közelében.Ezek normális életfunkciók.
Te nem büfizel?A gyereked nem fog kakilni,pukizni, büfizni? Kiábrándulsz majd belőle?
Nő vagyok! Én kiábrándítónak találom, ha másik nőtársam ilyet csinál. persze van olyan amikor kiszalad, akkor automatikusan a szám elé teszem a kezem. Szerintem lehet érzékelni a véletlen és a szándékos közötti különbséget.
Ja és mielőtt leszólnátok, nem vagyok az a tipikus nőies cicababa típus. Egyszerűen csak vannak dolgok amiket úgy gondolom, hogy nem helyesek. Nem tanítottak rá, csípőből jött.
Én saját magamat tartanám kiábrándítónak.És akkor csodálkoznak itt a feleségek, hogy nincsen szex otthon.
34/N
15:25
egymás mellet szoktatok szarni? :D érdekes életetek lehet XD
Ez egy természes dolog, hiszen emészt. Te nem szoktál emészteni?
Esetleg mondd meg neki finoman, hogy csukott szájjal végezze a műveletet, vagy hanyagoja a szódát.
Te talán nem szoktál büfögni? Soha?
Egy nőnek miért ne lehetne?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!