Kiábrándítónak tartanád a feleségedet, ha szódaivás után hatalmasakat böfögne?
Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 15:20
11/76 anonim válasza:
Sosem értettem, de sz*rás is természetes, azt is egymás előtt csináljuk dolgokat. Igenis kiábrándító, lehet kulturáltan is csinálni, ezt is, azt is, férfinak is, nőnek is.
12/76 anonim válasza:
Egymás előtt sz@rni???Menj már...Hol marad a nőiességed?15 év alatt egyszer sem történt meg.Mindenkinek van privát szférája, már bocs.
14/76 anonim válasza:
Véletlenül mindenkivel megesik, vagy ha már muszáj, akkor ugye csukott szájjal (szénsavas italok után ez van, kész). De ha még szándékosan cifrázza meg tekeri, akkor az igen, kiábrándító.
15/76 anonim válasza:
15:28 vagyok: kiegészítek: ha cifrázza valaki, és szándékosan csinálja, az kiábrándító, ha nő, ha férfi.
16/76 anonim válasza:
Én ugyan tudom, hogy ez természetes dolog, ha ha pasi lennék, nem tetszene egy nőtől, főleg, hogy nem véletlen, gondolom, nem kicsúszik, hanem kicsit rá is erősít. Korábban az én kapcsolataimban is volt egymás előtt pukizás, kakilás, most nincs, és jobban érzem magam így. Nem kell mindent tudnia:-)
17/76 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy böfögni természetes-e, vagy sem, mert nyilvánvalóan az.
De nem ízléses az én felfogásomban, ezért én nem böfögök hangosan a párom előtt.
Természetes a menstruáció is, mégsem cserélek betétet előtte, és a WC ajtót sem hagyom nyitva.
Szerintem senki nem kíváncsi a másik böfögésére, szellentésére, kakálására, tamponcseréjére.
18/76 anonim válasza:
Egyik 15:25 vagyok! (Nem az egymás mellett wc-zős). Szóval mindenkinek vannak emésztési folyamatai, de ezeket szeretem csendbe magányomban elintézni.
19/76 anonim válasza:
Rossz a gyomrom,így néha előfordul velem, de a barátom max. röhög (nem rosszindulatból) Ő is szokott, de ő azért mert rossz nézni, milyen gyorsan eszik. Rá szoktam szólni, mertén is amellett vagyok, hogy igyekezzen az ember visszafogni magát.
De ez még valamennyire belefér, a f.ngásnál még mindig jobb, na arról szó se lehet (akik meg egymás előtt sz.rnak, háááát, ők tudják, egészségükre...)
20/76 anonim válasza:
Egyszer-kétszer azért szerintem belefér, de ha direkt artikulál hozzá, hogy minél öblösebben szóljön akkor az szerintem szimplán parasztság...akár nő, akár férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!