Mit csináljak a lányommal? Nagyon féltem.
Ma nem evett még semmit,és megivott 2 Monstert. Amikor hazajött,akkor már jól volt,de azt mondta hogy a második után érezte hogy valami nem jó,és szédült, fájt a feje, hányingere volt,remegett keze-lába,és nem tudta hogy fog hazajönni?! Nem tudok belé imátkozni egy falatot sem,pedig a kedvencét főztem direkt. Megkérdeztem hogy miért nem eszik,azt mondta hogy nem éhes,és ha ránéz a kajára,akkor rosszul van. Volt már kórházban is,mert gyomorproblémái vannak,de nem találtak semmit, csak itt-ott beszűrődést. De most nem fáj neki,mert akkor látványosan szenved,most viszont nyugis és gépezik. Régebben volt olyan is,hogy azt hazudta hogy evett,és kiderült hogy nem,és csak azért evett,mert az apja rászólt. Kövérnek látja magát,pedig csak 49 kg,és 163 cm körül van. Lehet később fog enni,nem tudom. Mit csináljak vele?
Még csak 16 éves.
Én is ezt csinálom, napi 3 doboz energiaitalt megiszom. De én az epegörcsöm miatt nem eszem. Fél éve vagyok ezen az életmódon, salátát tudok enni meg energiaitalt iszom. Egy 10 kg-t ledobtam magamról. 168 cm-hez most vagyok 45-46 körül.
Szerintem ha nincsenek ilyen nyomós okai, amiért nem eszik, ne hagyd! Ne járjon így...
23/N
Nevelési tanácsadóba vidd el ott van ingyen doki, amúgy fontos hogy te ne erőltesd mert annál inkább ellenál.
A kedvenceit csináld hagyd az asztalon de ne beszélj vele ételről, elöbb utobb bepánikol a szervezete és folyton éhes lesz csak legyen elötte az étel. De ne rajongd körül mert nem eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!