Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bántom pedig nagyon szeretem,...

Bántom pedig nagyon szeretem, hogy tegyem jová?

Figyelt kérdés

Kicsit magam alatt vagyok az utobbi pár napban,az egeésznek a férjem issza meg a levét.A hétvégén elutasitotta a közeledésem emiatt berágtam kicsit és magamban keresem a hibát hogy miért nem kellek neki.

persze probál átölelni meg hasonlok de nekem most erre nincs szükségem.Az elöbb segiteni akart de nem fogadtam el és azt mondta"mivan már hozzám sem érsz"kicsit megsajnáltam.

Imádom a férjem de most magamban kellene lerendezni ezt a dolgot,de azért ugy hogy neki se legyen rossz.mit csináljak?

2011. máj. 30. 18:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi a gáz? Mit akarsz lerendezni magadban? Miről van szó? Kifejthetnéd.

Vagy mond el neki a gondod vagy akármi, de így nagyon rossz lehet neki.

2011. máj. 30. 18:20
 2/9 anonim ***** válasza:
40%
Ha megsertett, igya is meg a levet. A helyedben lesz@rnam.
2011. máj. 30. 18:21
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Kedves 2. hozzászóló, te miről beszélsz?
2011. máj. 30. 18:31
 4/9 A kérdező kommentje:
1.Amikor visszautasit az önnbizalmam a béka feneke álá ugrik,megalázva érzem magam,persze ez helyrejön pár nap mulva de most még fáj kicsit.ezt kell helyretennem magamban.haragszom rá,és nem kivanom hogy most szeressen és ez meg neki rossz.
2011. máj. 30. 18:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért utasítja el a közeledésed? Ezt miért nem beszéled meg vele? Mond el neki mit érzel!
2011. máj. 30. 18:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Úgy ahogyan neked sincs mindig kedved szeretkezni, neki sem kötelező, hogy mindig legyen kedve. Lehet egyszerűen csak rossz napja volt és érezte most nem tudna 100%-ot adni, és nem szerette volna, hogy emiatt csalódás érjen.

Ennek szerintem butaság ekkora feneket keríteni. Üljetek le, beszéljétek meg. Mondjuk ha én magam alatt vagyok, főleg ha ilyenért, akkor jól esik ha átölel. Na meg, hogy most ő átölelne, segítene az annak a jele, hogy szeret és lehet most kíván téged.

Ha jól értettem ez lenne a kérdésed lényege.

2011. máj. 30. 18:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Tyűű akkor én heti 4-szer biztos megtiprom a feleségem önbizalmát amiért visszautasítom. De most mit csináljak ha ő szexmániás nekem meg elég heti 2-szer?
2011. máj. 30. 19:34
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló a problémánk.

Én soha nem voltam szexmániás,és ált.-ban a férjem kezdeményezett.

De bizonyos okok miatt -vagy nem azért, fordult a kocka tavaly óta.

Én kívánom gyakrabban.És rosszul esik, ha ő épp nem, de azért meghozom a kedvét ált.-ban...:(

Néha hisztizek,mert kevés az önbizalmam,és azt hiszem, nem kíván...Pedig nem...

Most értem meg csak igazán szegény férfiakat, milyen rossz, mikor visszautasítjuk őket...:(((utasítottam)

Utolsó válaszoló, a Te feleséged hogy kezeli a dolgot, hogy reagál, ha visszautasítod?

2011. máj. 30. 20:06
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Durcizik. Néha mormol egy olyat, hogy ma megint nem lesz szex... Rosszabb napjaim meggyanusít, hogy megcsalom. Pedig ez nem igaz. Egyszerűen amikor lene lehetőségünk rá, nem mindig akarom.
2011. máj. 30. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!