Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért bántom, mikor szeretem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bántom, mikor szeretem?

Figyelt kérdés

Mindig bántom szegény barátom(23), persze lelkileg...Nagyon szeretem, egy éve vagyunk együtt. Pl: pénteken elmentünk a haverjaival egy clubba. Minden jól alakult, ittunk, ott ült mellette. Majd mondta menjünk együtt táncolni, de az egész társasággal. Bekattant nekem vmi és direkt nem mentem, direkt "elkeveredtem", hogy keressen meg és hogy hívjon táncolni. Egy fél órát vártam egy sarokban, el is haladt ott 2szer, de nem szoltam neki, hogy ott vagyok. MAjd utána odamentem, tök szomorú volt, mert nem talált és mondtam menjünk haza. Kérdezte hol voltam stb. Majd együtt hazamentünk, de nagyon bántotta a dolog és nem értette.

Tegnap sírtam kicsit 5ször kérdezte mi a baj, nem mondtam el. Majd utána idegesen mondta, akkor ne mondjam. Én erre haza akartam menni, mondta, hogy ne, de mégis menni akartam. Utánam jött és visszvitt... Nem érdemeltem meg:S

Mondta, hogy nem sokáig bírja a hisztijeimet és hogy ez így nem fog működni...NEm akarom, hogy vége legyen, de azt sem tudom, hogy miért "bánttom".

HOgy tudnék hisztis libából újra normális lenni?

L/21

2010. márc. 29. 11:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
:| miért okoz gondot nem g.cinek lenni? akkora próbatétel normálisan viselkedni a sajt barátoddal? vagy élvezed hogy kikészíted? nem értem
2010. márc. 29. 11:15
 2/14 A kérdező kommentje:
Bocsi lemaradt: megkértem, hogy segítesen nekem ezt a helyzetet megoldani, mert elmeséltem neki is sírva, hogy a pénteki is direkt volt. Azt mondta segít, de nekem kell tudnom, hogy miért is teszem.
2010. márc. 29. 11:15
 3/14 anonim ***** válasza:

Noss!

Ne haragudj de szerintem is hisztis vagy és kicsit ezt túlzásba viszed. Azt mondod szereted. Majd azt mondtad meg is tudtátok beszélni. Akkor pedig legyél türelmesebb, nem várhatod el egy pasival sem, hogy minden percben a kívánságaidat lesse. Szerintem lehet , hogy kis szabadságot kéne adnotok egymásnak, az sem jó ha minden percben egymás nyakán lógtok, egy idő után ez sok lesz mind a 2őtöknek. Szükségetek van mind a kettőtöknek levegőre. És a másik ne csak buliba járjatok el.

Menjetek el csak 2-en kirándulni, megnézni egy várat, vagy elmenni egy tóhoz vagy valahová ahol csak ketten vagytok, és nincsenek ott a haverok. Valami nyugodt környezetbe.

2010. márc. 29. 11:22
 4/14 anonim ***** válasza:

hát ja, ezt neked kell tudnod...erre csak te jöhetsz rá, más nem. Én így arra gondolok, ismeretlenül, hogy vagy szeretethiányos vagy, vagy egyszerűen élvezed, hogy képes vagy bántani, azt akarod hogy mindig csak rád figyeljen...de itt szerintem hiába ír akárki akármit, szerintem pár este menj ki a szabadba, feküdj le a fűre, már úgyis jó idő van, és gondolkozz..

20/F

2010. márc. 29. 11:23
 5/14 anonim ***** válasza:

szinte én is ugyan ebben a helyzetben vagyok :(mi fél éve vagyunk együtt, nagyon de nagyon szeretem, még is csak hisztizek vele..múltkor is mondtam neki h nyugodtan legyen a haverjaival, elment, aztán jól összevesztem vele, miért nem velem van. érdekes.. én sem direkt csinálom, csak úgy jön magától:( és nekem is azt mondta h ezeket a hisztijeimet, kezdi unni :( rájöttem hogy azért csinálom, h jobban rám figyeljen, de hidd el, attól fog jobban odafigyelni rád, ha kedves vagy vele, ha meg tudod nevettetni, ha el tudtok beszélgetni. én is megtanultam a már a leckét :)

szurkolok hogy neked is sikerüljön :)

puszi

18/L

2010. márc. 29. 11:34
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha tudod,hogy hogy kellene cselekedned,és mégsem teszed,hát saját magad köpöd szembe.Sajnálom a barátod.Ne akard,hogy reggeltől estig téged babusgasson,jól írtad: Nem érdemelted meg.Nem érdemled Őt meg.23L.
2010. márc. 29. 11:37
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerintem az a probléma, hogy te ezt lehet tudatosan lehet tudat alatt de élvezed. Mert így akarsz még több figyelmet kicsikarni tőle. "Műhisztikkel". Talán nincs elég önbizalmad.

Szerintem túlságosan el vagy kényeztetve ebben a kapcsolatban, sok mindent elnéz és megenged neked, na és persze te is magadnak.

Ezen kellene változtatni.

Volt egy kapcsolatom, amiben elkezdtem én is hisztikirálynőt játszani. Aztán amikor rámvágta az ajtót és közölte, majd hívjam fel ha észhez tértem, volt időm elgondolkodni azon, hogy mit miért csinálok, és hogy ennek mi értelme.

2010. márc. 29. 11:37
 8/14 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát! Tudom, hogy csak rajtam múlik a dolog és megprobálok változtatni.

Utolsó: köszi a bíztatást é sremélem nekem is sikerülni fog megoldani a problémát!

2010. márc. 29. 11:38
 9/14 anonim ***** válasza:
Legalább te észrevetted és beismered, hogy hisztis vagy. Mások még idáig sem jutnak el. Innentől már csak önfegyelem kérdése.
2010. márc. 29. 11:42
 10/14 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, beismerni a hibát fél siker, megoldani teljes siker:)
2010. márc. 29. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!