Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért bántom, mikor szeretem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bántom, mikor szeretem?

Figyelt kérdés

Mindig bántom szegény barátom(23), persze lelkileg...Nagyon szeretem, egy éve vagyunk együtt. Pl: pénteken elmentünk a haverjaival egy clubba. Minden jól alakult, ittunk, ott ült mellette. Majd mondta menjünk együtt táncolni, de az egész társasággal. Bekattant nekem vmi és direkt nem mentem, direkt "elkeveredtem", hogy keressen meg és hogy hívjon táncolni. Egy fél órát vártam egy sarokban, el is haladt ott 2szer, de nem szoltam neki, hogy ott vagyok. MAjd utána odamentem, tök szomorú volt, mert nem talált és mondtam menjünk haza. Kérdezte hol voltam stb. Majd együtt hazamentünk, de nagyon bántotta a dolog és nem értette.

Tegnap sírtam kicsit 5ször kérdezte mi a baj, nem mondtam el. Majd utána idegesen mondta, akkor ne mondjam. Én erre haza akartam menni, mondta, hogy ne, de mégis menni akartam. Utánam jött és visszvitt... Nem érdemeltem meg:S

Mondta, hogy nem sokáig bírja a hisztijeimet és hogy ez így nem fog működni...NEm akarom, hogy vége legyen, de azt sem tudom, hogy miért "bánttom".

HOgy tudnék hisztis libából újra normális lenni?

L/21

2010. márc. 29. 11:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát lehet ez ijesztő lesz vagy hülyén hangzik, de én azért lettem ilyen, mert depressziós vagyok. Nem olyan mű "depis", hanem orvosilag. És tejesen normális vagyok elvileg, normális családom van, a barátom nagyon szeret és mégis, mert hajlamos vagyok rá. Én se tudtam. Nekem ez elsősorban azzal jár, hogy egyszer nagyon boldog vagyok és lelkes, aztán a következő pillanatban meg rámtör az a leírhatatlan érzés. Amikor azt érzem, hogy magányos vagyok és nem tudom, olyan ijesztő. Nincs kedvem semmihez, hirtelen nagyon rosszul érzem magam. És ezt nem tudom hogyan kifejezni és néha én is az ilyen "műhisztikkel" próbálkozom. Ugyanez, hogy mondom neki, hogy nyugodtan menjen a haverjaival, aztán egyszercsak tőle függetlenül rámtör ez az érzés és akkor összeveszek vele, hogy minek kell elmennie és egyedül hagynia. Ez kb azt jelenti nálam, hogy "megint rosszul vagyok valaki segítsen!". Meg a túlzott érzékenység és stb. Tudnék még mesélni róla.

Nem tudom, hogy mit csinálj, mert nem tudom, hogy neked mitől van ez, de ha alapból nem vagy gonosz, akkor biztos hogy van valami oka.

Nekem amióta kiderült, hogy depresszióra hajlamos vagyok legalább tudja a barátom, hogy mért van ez és én is megpróbálom visszafogni magam.

2010. márc. 29. 13:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Önkontrol.
2010. márc. 29. 14:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Te magadat szereted, nem őt. Ilyen egyszerű a válasz. Ha nem ez volna igaz, akkor nem játszanál vele, mintha a játékod volna, hanem egyenlőnek tekintenéd.
2010. márc. 29. 14:58
 14/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó Hozzászóló!

Nem hinném, hogy annyira szeretném magam, ha látom magamban a hibám és ráadásul meg szeretném oldani. Ha visszaolvasol akkor azt is megemlítettem , hogy a segítségét kértem tőle. Olyan embertől nem kérnék soha segítséget, akit "semminek" vagy "alacsonyabb" rendűnek tartok nálam. Az ilyen fajta segélykiálltás az Ő irányába kimutatja, hogy megbecsülöm, valamint megbízom benne és hiszek benne, hogy meg tudjuk közösen oldani a problémát.

Köszönöm, hogy elmondtad a véleményedet és ha valamit még hozzáfűznél, kérlek ne habozz:)

2010. márc. 29. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!