Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, mégis őt bántom, idegbeteg leszek mellette. Nem akarok szörny lenni. Mit tegyek?
A MAgne B6 tényleg jó, próbáld ki!
Próbáld a szépet látni benne,milyen volt amikor először megláttad,mit éreztél ekkor, milyen volt az első csók, az első ölelés,az első éj...
Ne a rosszat keresd benne,légy türelmes vele,valószínű ö is szenved és ha nem lesz boldog melletted el is hagyhat,ha tényleg szerteted mutasd ki neki!
Én is voltam már így, én is kb ennyi idő után kezdtem rá és sajnos 1 év járás után szakítottam, mert nem bírtam. Elegem lett a veszekedésekből és tudtam, hogyha így viselkedek, akkor tuti nem ő az igazi.
Viszont volt már olyan is, hogy nehéz időszakot éltem, reggeltől estig csak mentem és intéztem a dolgaim vagy érettségire készültem és emiatt vesztettem el azt, akit a legjobban szerettem. Vele 7 hónapja szakítottunk és még mindig nagyon fáj. :( Ha igazán szereted, vigyázz rá, de ha nem ő az igazi, inkább engedd el, ne kínozd magatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!