Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha párkapcsolatban éltek, flörtöltök-e mással? Mi fér bele? Volt már mellette "fellángolás" más iránt?
Figyelt kérdés
Konkrét élmények is jöhetnek:)2011. szept. 28. 18:57
4/24 anonim válasza:
Én majdnem minden kolléganőmmel flörtölök!!!!!!
Nem veszem komolyan,mert a szeretem a párom!!!
5/24 anonim válasza:
aki azt mondja,hogy nem,az hazudik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6/24 anonim válasza:
Nem flörtölök mással.
Fellángolás volt "mással", de a másik nem tudott róla, hogy beindultam rá.
Exem viszont nyomatta neten mellettem, hiába volt nagyon jó a kapcsolatunk, ment chatre, meg társkeresőkre...
7/24 anonim válasza:
"Nem veszem komolyan,mert a szeretem a párom!!!" az még nem baj, viszont ha az kezd komolyan venni akivel flörtölsz, az már nem annyira jó
8/24 anonim válasza:
Már miért hazudnánk?!
Nem magadból indulj már ki, kérlek szépen! Te lehet ilyen vagy, de van, aki nem...
Kész...
9/24 anonim válasza:
na,fogd be a pofád!!!!!!!!!!!
10/24 anonim válasza:
maximum akkor,ha az ember már nem annyira vonzódik a barátjához/barátnőjéhez és esetleg valamivel többet kap a másiktól.Én jelenleg is ilyen helyzetben vagyok
(lehet rám sarat dobálni,csak nehogy ilyen helyzetbe kerüljetek)!!!
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!