Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja el senkinek, hogy szakitottunk, úgy tesz mások elött mintha még lennek mellette, pedig nem akar engem vissza. Szégyeli ay egyedülétet?
Elobb utobb csak kiderül, hogy nem vagyok vele.
Mégis miért zaklatnák ezzel?
szerintem valszeg azért nem szól róla, mert nem akar róla beszélni (kellemetlenül érintené ha kérdeznének erről, vagy kifejeznék sajnálkozásukat - lássuk be, elég kínos is) majd megtudják ha lesz új barátnője, kellemesebb lesz neki akkor elmondani ezt is...
nem hiszem hogy lenne remény. épp hogy nincs. ne törődj vele. azt mond amit akar és akinek akarja. ő tudja. azért furcsa dolog ez, veled szemben: nem ferr. nem tisztel téged. ne törödj vele.
22,l voltam. szerintem nem szimpi h elhallgatja a kapcsolatotok végét mások előtt de ez bizti nem arra utal, hogy nem biztos benne, szakítani kellett nektek...
ennek sztem nincs köze hozzád csak nem akar róla beszélni
de nem valami méltányos rád nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!