Nagyon félek a haláltól! Mit csináljak?
Kedves 9,06-os!
Őszintén és szívből csodállak, és ilyenkor még inkább szégyenlem a saját halálfélelmemet (előtted lévő hozzászóló vagyok). Kívánom Neked hogy ennyi szenvedés után teljesüljenek az álmaid és ne érjen több baj és betegség.
Nekem személy szerint sokat segítettél a történeteddel.
nagyon köszönöm a sok välaszt,és azaz egy föleg tanulsägos amit a hosszu välaszado leirt:(.sok eröd van valoban,és én hülye meg beirok hogy felek a halältol..:(.ég a pofäm..hiszen mäsoknak valobann sokkal nagyobb bajai vannak:(:(:(:(.(bocsànat a kérdés felevésééRt)
éS bärki aki hasonlo szituban van mint amit eirtäl,sok kitartäst nekik:(
kedves kérdezo! nem kell szégyenkezned a kérdés feltevéséért, mert mindenki fél a haláltól /a lelke legmélyén/, csak vigyázz ,hogy ez a félelem ne uralkodjon el rajtad, mert szuksége van rád a családodnak és saját magadnak is. próbáld magad lekotni mással, oromteli tevékenységgel és egy kicsit mozdulj ki barotnokhoz, vagy akár ismerosokhoz is.bízni kell az életben.
a 14:40-esnek azt uzenem /egyébként koszonom, hogy leírtad a betegségedet/, hogynagyon szorítok neked és tíszta szívbol kívánom teljesuljon minden vágyad , a baba és az egészség és boldogság terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!