Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vigasztaljam meg a...

Hogyan vigasztaljam meg a nővéremet?

Figyelt kérdés

sajnos kiderült,hogy 2-es lett a matek érettségije és nagyon ki van borulva:(szegénynek most alig volt ideje gyakorolni,mert csak májusban két nyelvvizsgán volt(mindegyiknek írásbeli,szóbeli),emelt törit írt,plusz ugye a magyar.De ez még nem elég,csinált alkalmasságit,mert az egyik szakra csak így vehetik fel.Rengeteget tanult,egész nap ki sem jött a szobájából,most meg hát meg tudta ezt a szar matekot:(

szeretném megviagsztalni,de látszik rajta,hogy ez nem segít.

Tanácstalan vagyok,segítsetek!

17/L

2011. máj. 30. 16:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

mindenkinek nagyon köszönöm:D

csak azért mérges is vagyok,hogy mindig az igazán tisztességes emberek szívnak:(

2011. máj. 30. 17:17
 12/17 anonim ***** válasza:
53%
Ha kettes lett,akkor előtte sem volt jó matekból,az biztos.Mitől csalódott akkorát?
2011. máj. 30. 17:31
 13/17 anonim ***** válasza:
67%

Igaza van az utolsónak. Ha valaki 4-es 5-ös matekból az nem ír 2es érettségit.

Biztos rossz neki, h nem úgy sikerült mint ahogy szerette volna de 1-2 nap és túlteszi magát rajta.

2011. máj. 30. 17:40
 14/17 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon kedves testvér lehetsz! Csak legyél vele, beszélj vele ha szeretne beszélni, hallgass vele ha ahhoz van kedve, simogasd meg és adj neki csokit :)

És mondd meg neki, hogy mennyire király csaj, hogy két nyelvvizsgát is letett, nem csoda, hogy nem maradt ideje. De most nem szabad sokáig bánkódni, hanem lépni: ha nagyon nem elég neki a kettes, pl. felvételi miatt kell jobb jegy, akkor azt hiszem tehet javítóérettségit. De ezt kérdezze meg a suliban, biztos segítenek!

2011. máj. 30. 17:49
 15/17 anonim ***** válasza:
91%
emelt 4es matekérettségim elcserélném bármilyen középfokú nyelvvizsgára...
2011. máj. 30. 17:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Én ezt a helyzetet teljesen megértem, de ha két nyelvvizsgát tett le, az már valami! :) De ha ő nagyon szeretné, hogy a matek érettségije magas legyen, tegyen javítóvizsgát. Egy volt osztálytársam történelemből tett javítóérettségit, mert 2-es lett, és ezzel nem volt megelégedve. Nemtom, miért volt fontos neki a töri, de az biztos, hogy nem volt köze a továbbtanulásához vagy a munkájához.
2011. máj. 30. 18:04
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát legalább nem az egyetemen kapja az első nagy pofont. Így sikerült, sajnos senki sem mindenható. De valóban, gondolom nem 5ös matekos volt...

Sokat nem tehetsz, ne legyél vele bunkó, de inkább ne pátyolgasd, én tuti ütnék-vágnék, hiába tudom, hogy jószándékból teszi valaki, de ha épp nem az kell neki. :D De te ismered. Fel a fejjel, ha kell lehet javítani, ha meg nem kell, akkor a kutyát se fogja érdekelni.

2011. máj. 31. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!