Hogyan tudnám a nővéremet jobb belátásra bírni?
Szerintem ebbe nincs jogotok beleszólni,a nővéred biztos,hogy nem így vélekedik a párjáról,hisz akkor már nem lenne vele.Arra is gondolj,hogy ő valószínűleg szereti a párját és lát benne valamit,amit lehet,hogy mások nem vesznek észre.Ha az ő elvárásainak megfelel ez a férfi,ill boldog mellette,akkor nektek kötelességetek ezt tiszteletben tartani és elfogadni a választottját.
Én a helyedben nem avatkoznék bele a dologba,mert ha a nővéred szereti a fickót előbb fog összeveszni veled és a szüleiddel mint,hogy kiadja a pasi útját.Egyébként ha tényleg nem egymáshoz valók az idővel úgyis ki fog derülni és akkor majd a nővéred megteszi a kellő lépéseket,de ha esetleg mégsem így lesz és életük végéig együtt maradnak,akkor nektek ezt el kell fogadnotok.
21/L
Köszi mindkettőtök válaszát.
Második, hát az hogy olyan egyszerű, sőt, úgy néz ki mint egy 15 éves, pedig 23 (!!!) és a nővérem meg szép, és ezt nem csak én látom, minden pasi megbámulja az utcán.
Elsőnek még annyit, hogy szerintem nem lát benne semmit, ami szerethető. Így a reakciókból ezt veszem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!