Megőrülök az anyósomtól! Mit csináljak, hogyan térítsük jobb belátásra?
És miért nincs még külön "Anyós" kategória a "Családi kapcsolatok"-on belül? :)
A sztori lényegében annyi,hogy teljesen úgy viselkedik a másfél éves fiammal,mintha nem is lennének szülei!Azt hiszi azt csinál a gyerekkel amit ő akar.Meg parancsolgat,hogy én mit csináljak vele ha ő épp nem ér rá!Viccen kívül
Már nagyon elegem van belőle,legszívesebben jól kiosztanám,de megígértem a férjemnek hogy nem cirkuszolok vele állandóan....
Ma is berontott délután,közölte a fiammal hogy vegye a sapkát,kabátot,viszi sétálni.Nem engem kérdez meg előbb...nem,majd ő tudja.Hát nem!Nem engedtem neki,mondtam,hogy már összeesik az álmosságtól ne vigye ki,amúgy is mindjárt hat óra....
ERRE!!!Felhívta a férjemet munkában,hogy most akkor ő miért nem viheti sétálni a gyereket?!
Elmondhatatlanul elegem van belőle!!!!!
(Elköltözni nem tudunk,kérlek titeket ezt ne is tanácsoljátok)
Azt nem tudom,hogy ha egy hatvanon felüli meglett asszonnyal nem tudom megértetni,hogy a nem az nem,akkor hogy várhatom el a másfél éves kisfiamtól.....
Ja,és akkor még ő van megsértődve,ha valami nem úgy van,ahogy ő akarja,és mondogatja a gyereknek,hogy az a
csúnya rossz anya nem engedi!
Néha legszívesebben megtépném.....
Tudom,le kell ülnünk vele,és elmagyarázni a dolgokat,de eddig sem jutottunk semmire,bármit is mondtunk neki.....
Minden hasznos tanácsot szívesen várok!
Köszönöm
Nekem is van egy ilyen ismerősöm,akinek az anyósa a gyerekeivel megcsinálhat mindent.-.-" mert az ismerősömék meg engedik,na mindegy..
A lényeg az,hogy zárjátok ki az életetekből egy kicsit.A férjednek magyarázd el,hogy rakja rendbe az anyóspajtást:)
Nagyon sajnálom, ez tényleg padhelyzet. :( Ugyanakkor nehéz így okosat mondani neked. Azt írod, azt ne tanácsoljuk, h költözzetek el, sem azt, hogy üljetek le. Magad is tudod, hogy mást nem igen lehet mondani...
Nyilván ki nem dobhatjátok. Viszont vigasztaljon, ha már magatehetetlen vénasszony lesz, a legkisebb bűntudat nélkül dobjátok öregek otthonába...
Igazat ad nekem a férjem,általában anyóssal szemben mindig,bármiről is legyen szó.Azzal nincs gond,csak az a baj,hogy ha ő teszi helyre az anyját,akkor abból oltári nagy balhé lesz,majd megint hallgathatjuk a hülye siránkozásait,hogy mi ki akarjuk dobni,hogy útba van,hogy öngyilkos lesz,stb,stb.
Ha viszont én teszem helyre,akkor meghallgat,aztán megy "árulkodni" a férjemhez,elferdíti amiket mondtam,és rendesen uszítja ellenem!
Egyszerűen nem lehet vele szót érteni,mert bármit is mondunk,mi bántjuk...
Ilyenkor egy pár napig a közelébe sem engedem a gyereket,ez általában megteszi a hatását,de sajnos 2 napnál nem tart tovább az idill... :(
A nyomatékkal nincs baj,csak haszna nincs.
Próbáltuk már szépen,csúnyán,kedvesen,hangosan,mindenhogy,de egyszerűen képtelen a szóból érteni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!