Hogyan vigasztaljam meg a nővéremet?
sajnos kiderült,hogy 2-es lett a matek érettségije és nagyon ki van borulva:(szegénynek most alig volt ideje gyakorolni,mert csak májusban két nyelvvizsgán volt(mindegyiknek írásbeli,szóbeli),emelt törit írt,plusz ugye a magyar.De ez még nem elég,csinált alkalmasságit,mert az egyik szakra csak így vehetik fel.Rengeteget tanult,egész nap ki sem jött a szobájából,most meg hát meg tudta ezt a szar matekot:(
szeretném megviagsztalni,de látszik rajta,hogy ez nem segít.
Tanácstalan vagyok,segítsetek!
17/L
Mond meg neki, hogy SOHA SENKI nem fogja kérdezni Tőle az életben, hogy mond csak, és matekból hányasra érettségiztél?? Persze ha felvételi ponthatárba beleszámít (nem vagyok már képbe az új rendszerrel), akkor az más, de ha ilyen ügyes, hogy nyelvvizsgázott meg ilyenek, akkor biztosan kompenzálja plusz pontokkal a matek kettest.
13 éve érettségiztem, de se fősulin se munkahelyen soha nem kérdezték, hogy milyen lett az érettségim:)
A fentiek jó tippek...
És öleld meg, én is azt tettem, amikor a nővérem el volt keseredve valamiért, megöleltem, és együtt sírtunk egy sort, ez jót tett neki! :)
Kedves utolsó! Meglátszik, hogy csak 42%-os vagy. Miért kell ilyen bunkó módon beszólogatni. Ha olyan szakra megy az ő döntése. Soha sem tudni, hogy hol fog dolgozni, lehet protekcióval előbbre jut mit te, mert neked már meg van a felsőfokú nyelvvizsgád, amugy erre senki sem kiváncsi.
Nagyon aranyos dolog, hogy próbálod megvigasztalni tesódat, és tényleg a kutyát sem fogja érdekelni, hogy hányas lett a matek érettségid. Lehet egy év múlva már csak nevet ezeken a dolgokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!