Szerintetek ez megbocsájtható bűn?
Kb 6-7 hónapja egyik délután viccesen elkezdtem ütögetni anyát, szinte minden nap játszottunk így. Erre ő valamiért nagyon mérges lett, és elkezdett engem úgy verni, hogy feldagadt a keze nyoma, totál elvörösödött a szeme... Leszaladtam a lépcsőn, erre ő elkezdett üldözni. Közben hívtam apát, hogy valami gáz van anyával... Szóval rohantam az utcán, mire ő egyszer csak eltűnt. Elbújtam, és vártam, hogy mikor jön haza apa. Amikor jött, együtt bementünk a házba, és akkor majdnem szívrohamot kaptam... Anya a saját kezével MEGÖLTE A NYULAMAT!!!
Én azonnal hívtam a rendőrséget, bevitték, pszichiáter tanácsát kérték, stbstb.
Azóta én inkább nem szeretnék tudni semmiről, azóta anyámat se láttam...
Viszont beszélgettem tegnap egy barátommal, és szóba jött egy dolog, amit ő tett. És azt mondta, hogy egy anya sem haragudhat soha egy gyerekére, és a gyerek sem az anyjára.
Most akkor ez esetben mi van?!
Ez hasonlít a stílusodra: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Szerintem hagyda abba a buta sztorik kitalálását,inkább találj valami hobbit, nagyon unatkozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!