Megbocsájtható a megcsalás ha mindketten beláttuk mit hibáztunk vagy mit hallgatunk el? Elrontott 3 hónap bepotólható vagy helyrehozható ha megbántam?
Sajnos elkövettem azt hibát hogy bemagyaráztam magamnak hogy a feleségem nem szeret és máson jár az esze,de kiderült hogy pont a sex ami kimaradt a házaséletünkből neki annyira fontos mint nekem csak félt beszélni róla ezért kerültük a témát és soha nem veszekedtünk békésen éltünk egymás mellet.
Azóta amióta kiderült ill. elmondtam én eljöttem a közös otthonunkból,úgy érzem cserben hagytam Őt is és a kisfiúnkat is. Most együtt vagyok azzal akivel megcsaltam de nem tudok boldog lenni pedig azt hittem minden o.k..
A híányuk jobban fáj mint bármi más , nem telik el perc hogy ne gondolnék rá bár ne tettem volna vagy beszéltük volna meg. Ha elmegyek haza a kisfiamért erősen rámtörnek az emlékek hiányzik ez az egész: a feleségem, a fiam egyszóval a családom.
Három hónap telt el és nem tudom leírni hogy milyen jó kapcsolat alakult ki a feleségemmel BESZÉLGETÜNK de mindenről..... Arról is amiről eddig nem, nekem nagyon imponál ez a NŐ és SZERETEM híányzik,hiányoznak. Nem értem miért rejtette el ezt az énjét, nem szeretné újra kezdeni de érzem én is sokat változtam és tanultam a történtekből. FÁJ hogy elrontottam.
Segítsetek mit tegyek? Egy kisiklot Apa,Férj
Először is: ne csapj be mindenkit. Most épp a jelenlegi élet/lakótársadat vágod át a palánkon. Költözz el onnan. Próbálj udvarolni a feleségednek, elnyerni a megbocsájtását. Ez a szeretővel való együttélés közben nem lenne túl hiteles.
Remélem, nem arra játszok, hogy nehogy véletlenül a két szék közül a földre ülj...
Hogy a megcsalás megbocsátható-e, az nem egy abszolút kategória, amire általános érvényű választ lehet adni. Mindig attól függ, hogy ki az, aki értékel. Van, aki teljesen normálisnak tekint egy nyitott kapcsolatot is, van, aki egy félrelépés után már soha nem tud úgy nézni a másikra, mint addig. Szóval ezt a kérdést nem mi, hanem a feleséged tudja egyedül eldönteni. Itt hiába is mondaná akárhány ember, hogy de, simán elfogadható, ha a feleséged számára nem az. Szóval nem akarom itt elkezdeni osztani az észt, hogy mit kellett volna csinálni neked, vagy a feleségednek, mert mindenkinek a saját értékelésétől függ, hogy mit tart jónak és miért. Maximum annyit tudok tanácsolni, hogy légy őszinte a feleségeddel, és fogadd el a döntését. A jövőbe meg senki nem lát bele, a változások sem egy pillanat alatt mennek végbe, hanem hosszú folyamat során. A legjobbakat kívánom mindannyiótoknak!
N31
Nem tudom...nehéz...én mint feleség sokat rágnám a dolgot...de lehet soha nem tudnék megbocsájtani...látom rajtad, hogy megbántad, ez sokat jelenthet...igazából a feleségeden múlik, hogy meg tud-e bocsájtani feltétel nélkül? Ha megbocsájt úgy kellene megbocsásson, hogy sosem emlegeti fel, a legkeményebb vitánál sem:-S Ez nehéz lehet...
Sajnálom, hogy félre csúsztál. Én lehet adnék egy esélyt...nem többet...
Megbocsátani meg lehet, és kell is, felejteni nem lehet.
Mi rá a garancia, hogy ha visszafogad, többet nem teszed meg? Neked is van szád, még a megcsalás előtt kezdeményezhettél volna őszinte beszélgetést.
A feleséged melletted nem tudott önmaga lenni. Ahogy elmentél, máris tud. Ha visszamész, megint nem fog tudni, és neked sem fog imponálni tovább.
Mondjuk azt elképzelni sem tudom, hogy ha mindkettőtöknek fontos a szex, miért nem csináltátok, miért nem kezdeményezett egyikőtök sem.
Jól értem, a feleséged nem szeretné újrakezdeni?
Mert akkor felesleges a kérdés...
Mintha az én történetem hallanám. Három hónapot töltött együtt a párom a nővel, akivel megcsalt. Magyarázta is, hogy nem lenne korrekt, ha ezek után velem maradna, stb.
Nekem is az volt az elvem, hogy a megcsalást nem lehet megbocsátani, viszont szerettem. Adtam neki egy esélyt, visszafogadtam. Ennek két éve, azóta boldogan élünk együtt. Átbeszéltük, ki mit rontott el, és hogy hogy kellene jobban csinálni. Nem mondom, hogy tökéletesek vagyunk, de sokkal jobb, mint volt.
Próbáld meg visszahódítani a feleséged! Ha még egy picit szeret, akkor sikerülni fog. De számolj azzal, hogy utána nagyon kell teperned, hogy visszanyerd a bizalmát, és bizony az évek kérdése (legalábbis nálunk még mindig nem 100%).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!