Szerintetek tényleg én dramatizálom túl?
A barátom napok óta idegbeteg. Minden miatt kiabál velem. Pl nem jól csuktam be az ajtót vagy valamiért vissza kérdezek...Ő már egyből kiabál(t). Ma eltört a mécses és amikor jöttünk haza a kocsiba elsírtam magam. Kiakadt, majd próbáld vigasztalni. Szerintetek picit változni fog vagy mit tudok csinálni.
UI: Mindenkinek vannak problémái, de ez nem ok semmire sem.
A helyedben elgondolkodnék, akarok-e ilyen emberrel együtt lenni.
Minek??? Lehet, hogy semmi baja nincs, csak rájött, hogy rajtad kitöltheti a mérgét. Vagy eddig is ilyen volt, csak eleinte megjátszotta magát, és kezd lehullani az álarc.
Ezek szerint nem ez az első eset, de akkor gondja volt, nem tartott ilyen sokáig, és abbamaradt.
Most gondja sincs, régóta csinálja, és még te töröd a fejed, hogy mit tehetnél.
Tudod mit?
Kiteszed a szűrét, mielőtt az egyik idegrohamában eljut odáig, hogy meg is verjen.
Ha hagyod, hogy ezt tegye veled, akkor meg is fogja tenni.
7 hónapja...Egyedül ez az egy megoldás van, hogy elhagyom?
Nem tudom, hogy mit csináljak...teljesen tanácstalan vagyok.
13:48
100% egyetértek azzal amit írtál.
Nem tudjuk, van-e gondja a fiúnak...
Azért ne dobd oda egyből a kapcsolatot, ülj le elé, mondd el, hogy neked fáj ez a viselkedés, és ha van valami gondja-baja, akár veled, akár mással kapcsolatban, mondja el, mert segíteni szeretnél rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!