Férfiaknál 30-40 évesek között miért van az hogy sokan félrelépnek? Elhagyják a családjukat egy fiatalabb miatt?
13:44 válaszolóval teljesen egyetértek
Nem kell itt siránkozni ha nem tesztek semmit a jó, kiegyensúlyozott kapcsolat érdekében, nem kell mindig a másik felet hibáztatni, leghamarabb saját magunkon kellene elgondolkodnunk hogy vajon mi mit cselekszünk rosszul amiért igy viselkedik a párunk
Na, íme az ellenpélda:
30-as pár vagyunk (én a nő) 2 gyerekkel, 6 éve együtt.
Én adok magamra, igényes vagyok, sportolok, nem vagyok elhízva, csinosan öltözöm, vannak szexi fehérneműim, amiket szívesen mutogatnék magamon, csak sajnos nincs kinek!
A párom max. 2hetente 1x akar szexelni, akkor is csak a szokásos vasárnap reggeli 5 percest akarja gyorsan lezavarni és kész!!! Sosem voltam egy óriási szexőrült, aki naponta 6x akarja, de most már ott tartok, hogy ha meglátok egy olyan pasit, akiben van valami általam szexisnek vélt, legszívesebben ráugranék és leteperném! :))))
Ettől függetlenül nem fogok félrelépni, mert annál többre becsülöm a páromat, viszont mivel amúgy is már majdnem teljesen kihűlt a kapcsolatunk, szerintem lassan be is fejezem. Csak a gyerekeket sajnálom :(((((
Tehát nem kell mindig a nőket hibáztatni!!!!!!!!!!!
A válasz megírásának időpontja: ma 14:02
Szerintem a kérdés feltevője inkább a férfiakat okolja!Vagyis a legtöbb nő hogy jaj azok a hülye férfiak.....Ugye ismerős ez a szöveg??Igen ám de ugyan úgy sok nő is b@szik a párjával foglalkozni mert csak azzal van elfoglalva hogy jaj ugye jól nézek ki jaj ugye nem nagy a pocakom jaj ugye nem nagy a fenekem...
Nem nem lesz az ha heti 3-szor minimum lefekszem a férjemmel zsírégetés gyanánt!:)
A válasz megírásának időpontja: ma 17:19
Jó hülyeségeket beszélsz!Az én párom fél éve nem hajlandó velem lefeküdni!Pedig nem iszom nem züllök semmi ilyen,igényes vagyok magamra ugyan úgy amikor össze jöttünk és ráadásul gyerenk sincs!Foglalkozom vele és nem hanyagolom,kedves vagyok hozzá ugyan úgy mind az elején!Akkor hogy is van ez?Ja és még ennek ellenéra nem b@sztam félre!
28/F
28F
nem csodálom, hogy a párod rád sem néz, ha ilyen a stílusod, a gondolkodásod... én spec szóba sem álltam volna veled. Nem minden a kigyúrt test, az önimádó Farok, aki szerint a nő minden körülmények között tegye szét a lábát, ha neki áll a dákó.
Lehet, h pont ezt a hozzáállásodat érzi a párod és emiatt hidegült el. A szex intimitásról, megértésről, szeretetről szól, nem arról, amit te itt előadsz. Nem kidolgozott (hideg és akaratos) testről szól, zselézett hajról, káromkodásról és a másik hibáztatásáról!
Talán ha nem várnád el erőszakosan a vonzalmát, és nem fejtenéd ki, hogy neked EZ JÁR, akkor ő visszanyerhetnéd. Ha erőszak a disznótor, akkor köszi szépen, de a legtöbb EMBER vega lesz.
És még mielőtt nekem támadnál, 33N vagyok, 32 F férjjel, és nekem nagyobb a szex.étvágyam, de szeretem a férjem, tolerálom, adok magamra, és kedvesen próbálok az eltérő igényeinkhez hozzáállni. És eszemben sincs megcsalni, vagy követelőzni, esetleg terrorizálni őt vagy zsarolni, ahogy úgy tűnik, te teszed, vagy szívesen tennéd.
Szerintem gondolkodj el magadon, és ha kevésbé lennél nőgyűlölő, akkor talán nagyobb lenne a sikered is ezen a téren. Humor, kedvesség, tolerancia, ez a siker titka, nem a hisztizés, és hőbörgés.
Pszichológia, egyszerű: férfinak fiatal nő kell, az esetek nagyobb százalékában, mert azok egészségesnek hatnak és jobban ki tuják hordani az utódot.
Sok nő azért nem szexel idősebb korában, kedves férfi társak, mert ha van gyerek, akkor a hormonok már nem tombolnak annyira plusz a biológia óra sem ketyeg annyira, nem szabadulnak fel azok a kémiai anyagok, amik a szexért felelősek egy nőnél. (ez is a nagy százalékra igaz, nem mindenkire lehet ráhúzni a vizes lepedőt)
Ezek nem tudatos döntések senkinél sem, de lehetne ellene tenni, ha sokan értenének az emberi szervezethez, pszichológiájához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!