Mit gondoltok azokról a férfiakról akik háború esetén nem védenék, nemzetüket és családjukat?
Te tapasztaltál már ilyet?
A hazámat magasról lesz......., már elnézést.A családomért minden helyzetben feláldoznám magam, de az elsődleges nem a hősi halál lenne, hanem, hogy mindannyiunkat elmenekítsem.Ha ez az életem árán megy, akkor legyen.
De véleményem szerint vagyunk még páran ezzel így.
Normálisnak tartom. Az ország védelme a katonaság feladata, ezért van zsoldosokból álló hadsereg. Meg NATO tagság.
Az ő feladatuk, nem a civileké, hogy élő céltáblaként ténferegjenek.
Elmúlt már az az idő, amikor a lakosságot támadják, legalábbis Európában.
Ez egyedül annak a dolga, aki önként vállalta, hogy katona lesz és ezért kapja a fizetését.
A családomért véremet adnám ,de hogy az országért vérem adjam??Ki van zárva.
Én igazából azt nem értem ,hogy miért az embereket ölik a háborúban.Bemennének a parlamentbe mindenkit kivégeznének és akkor kalap kabát.Hogyha egy olyan vezetés kerülne az ország élére akinek az a fontos ,hogy működő gazdaságot hozzon létre és ne a zsebeit tömje akkor az emberek még el is ismernék.
Annak nem látom értelmét ,hogy átlag polgárként az országért kiálljak hiszen nem tettem semmit ,még szavazni sem ezekre a retkekre szavaztam.
Szóval teljesen egyetértek azzal ,hogy családot védeni kellene,de az országhoz nem sok közöm van.
"Hogyha egy olyan vezetés kerülne az ország élére akinek az a fontos ,hogy működő gazdaságot hozzon létre és ne a zsebeit tömje akkor az emberek még el is ismernék."
:D :D A háborúknak nem az szokott lenni a célja, hogy a megszállt országok gazdaságát rendbetegyék :D A háború nem egy humanitárius cselekedet, ezt tudtad? :D
Nem hiszem, hogy a közeljövőben vagy a távoli jövőben vagy akármikor lenne olyan háború, aminek van értelme, szóval elvárnám apámtól, páromtól, családom már férfitagjától, hogy ne harcoljon, hanem menekítse ki a családot biztonságos helyre.
Szerintem nem aljas, hogy nem vesznek részt egy értelmetlen vérontásban, hanem normális, emberi cselekedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!