Mit csináltok, amikor bunkó veletek a férjetek? Lehet csak én vagyok túl érzékeny?
Ma felhívtam, hogy emlékeztessem egy fontos dologra, amit ma el kell intézni, de nem értem el telefonon. Semmi gond -biztos a kocsiban hagyta- hívom a cégesen. Felveszi: Mondja, hogy hol van, de nem értettem, erre vmi nagy zúgást hallok, lehúzta a wc-t, hogy ott van (am lényegtelen), ezután mondja ingerülten, hogy: "Na mondjad már a lényeget!!" ...ok, mondom....erre ő: "Ezt tudtam magamtól is!!"
Hát.....nem tudtam hogy reagálni, a sírás jött rám(nem vagyok ilyen, csak mióta kismama vagyok) , uh nem mondtam semmit, csak némán leraktam a telefont.
Nem vagyok hozzászokva, hogy így beszéljen velem, és őszintén mondom, nem is szeretnék.
Hogy lehet ennek elejét venni, hogy ebből ne legyen rendszer?
Tudom, hogy "apróság", de nekem fontos!
Köszönöm!
Nekem is rosszul esne, pedig nem vagyok terhes, csak ilyen mimózalelkű.
Aki azt írta, hogy a férfiak nem szeretik ha emlékeztetik őket valamire, amit amúgy is tudnak: honnan tudja az ember pl. hívás nélkül, hogy tényleg tudja, vagy elfelejtette?
Örülök, hogy visszahívott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!