Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináltok, amikor bunkó...

Mit csináltok, amikor bunkó veletek a férjetek? Lehet csak én vagyok túl érzékeny?

Figyelt kérdés

Ma felhívtam, hogy emlékeztessem egy fontos dologra, amit ma el kell intézni, de nem értem el telefonon. Semmi gond -biztos a kocsiban hagyta- hívom a cégesen. Felveszi: Mondja, hogy hol van, de nem értettem, erre vmi nagy zúgást hallok, lehúzta a wc-t, hogy ott van (am lényegtelen), ezután mondja ingerülten, hogy: "Na mondjad már a lényeget!!" ...ok, mondom....erre ő: "Ezt tudtam magamtól is!!"

Hát.....nem tudtam hogy reagálni, a sírás jött rám(nem vagyok ilyen, csak mióta kismama vagyok) , uh nem mondtam semmit, csak némán leraktam a telefont.

Nem vagyok hozzászokva, hogy így beszéljen velem, és őszintén mondom, nem is szeretnék.

Hogy lehet ennek elejét venni, hogy ebből ne legyen rendszer?

Tudom, hogy "apróság", de nekem fontos!

Köszönöm!

2011. máj. 30. 08:28
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudom, hogy van oka az ingerültségre (sok meló, bunkó a főnöke, stb.), akkor megpróbálom visszafogni magam és nem hisztizni, mert tudom, hogy utána bocsánatot fog kérni.

Természetesen, ha nekem is pocsék napom volt, vagy már napok óta "bunkó", akkor elszakad a cérna és én is hisztis leszek... de ki ne lenne? Ha neki lehet, akkor nekem is, nem? :D

Aztán kölcsönösen bocsánatot kérünk egymástól és jöhet a kibékülés. :)

De most tényleg túlzásba vitted, úgyhogy nyugi szépen, próbál visszafogni magad máskor.

2011. máj. 30. 09:01
 22/42 anonim ***** válasza:
59%

De jó mindent a hormonokra fogni. Én is kismama vagyok de nem kapom fel a vizet mondhatni, hogy semmin sem.

Nem bőgök hülyeségek miatt, van nekem attól jobb dolgom is,minthogy a saját kedvemet elrontsam.

2011. máj. 30. 09:02
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen kis piti dolgokon én sem húznám fel magam. Én is voltam kismama.
2011. máj. 30. 09:07
 24/42 A kérdező kommentje:

Már tárgytalan, mondtam, hogy bocsánatot kért! És szerintem egyáltalán nem természetes, hogy megengedjük magunknak ezt a hangnemet életünk párjával!

Egyébként: 1.: - Tényleg fontos dolog miatt hívtam!

2.: -Ha mindig ellenőrizni akarnám, akkor minimum magánnyomozót kéne fogadjak, hogy tudjam követni, mert sok helyen megfordul nap, mint nap, vezető pozícióban van, a munkaidejét ő osztja be

3.: - Nem ez volt a kérdés, hogy épp mit csinál, meg hogy miért hívtam, hanem hogy egy kapcsolatban elejét kell venni annak, hogy az ilyen viselkedés rendszeressé váljon. Erre kerestem választ.

Mindenkinek köszönöm ismét! És akinek van még hasznos válasza, szívesen fogadom!:)

2011. máj. 30. 09:11
 25/42 anonim ***** válasza:
64%

Mindenki másképp kismama. :) Én pl. tényleg szinte mindenen elsírtam magam, a legnagyobb kihívás az volt, hogy a buszon a rádióban szólt a Paff, a bűvös sárkány... Hát, azt alig bírtam ki, majdnem elsírtam magam rajta. Elég volt egy apró gondolat, és már könnyeztem is, pedig előtte egyáltalán nem voltam sírós fajta.

Annyit esetleg mondhatsz neki, hogy úgy érzed, kicsit érzékenyebb lettél a terhesség miatt, próbáljon erre kicsit tekintettel lenni, de te is megpróbálsz uralkodni magadon.

Ez tényleg apróság volt, és ő is érezte, hogy túlreagálta. Szent a béke, zárd le magadban is. :)

2011. máj. 30. 09:14
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen fontos is, nem hívogatjuk a párunkat egyik, majd másik telefonon (ha csak egy van neki, akkor meg 3-szor egymás után). Ha nem veszi fel, valószínűleg dolga van. Látni fogja a hívást, majd visszahív, ha lesz rá módja. Felesleges zaklatni, bármilyen fontos dologról legyen is szó. Engem is ki lehet üldözni a világból az ilyennel, pedig sem terhes, sem pasi nem vagyok. :)

Különösen reggeli idegesítő az ilyen, hiszen nemrég váltatok el.

Egy dologban igazad van, én sem tűrném el a durva beszédet (de ez nem volt durva!). De azt sem, hogy szó nélkül letegye a telefont. És én sem teszem egyiket sem.

2011. máj. 30. 09:31
 27/42 anonim ***** válasza:
32%

Egy ilyen bőgőmasina mellett nem hiszem,hogy rendszeres lehet az ingerült hangnem.Igaz a munkahelyén mindenkit ér stressz,és aki dolgozik az meg is érti ezt,egy otthon ülő kismamát nem sok stressz ér,de azért tolerálhatná,ha a másik nem ér rá!Attól,hogy nincs főnöke még sok gondja lehet,amit napközben meg kell oldania és ha közben egy unatkozó hölgyemény pitiáner dolgokkal zaklatja és emiatt nem kezd el turbékolni,az teljesen érthető.

Mindenkivel előfodul,hogy ingerültebb,mert nagy rajta a nyomás,de ez egyrészt nem rendszeres,másrészt van annyira racionális a párunk,hogy ezt megérti,mivel ő sem csak az ujjaival malmozik otthon,vele is megtörténik,hogy nem türelmes,ha közben 1000 a munka.

Sok kitartást és erős idegrendszert kívánok a férjednek hozzád!

2011. máj. 30. 09:34
 28/42 anonim ***** válasza:
48%

én alapból elég érzékeny típusú lány vagyok, és a barátom kb. minden nap előfordul, hogy így beszél velem. Pl. múltkor azon akadt ki, hogy megkérdeztem a kérdésem elött h kérdezhetek-e vmit?

Nagyon stresszes életet él, de nemtudom h mit tudnék vele csinálni.

szóval én megértelek, hogy rosszul esett.de nagyon aranyos volt tőle h felhívott:)

2011. máj. 30. 09:36
 29/42 anonim ***** válasza:
32%
Én is kismama vagyok és velem is tök bunkó a férjem. És mi az, hogy bögőmasina? Ti nem voltatok terhesek? Vagy már régen elfelejtettétek? Igen is igaza van, hogy nem tűri el, hogy így beszéljen vele. Az én férjem is azt hiszi itthon, hogy a titkárnője illetve a beosztottja vagyok és úgy beszélhet (bánthat) velem, ahogy ő azt odabent megszokta. ( Hozzáteszem én is vezető beosztásban dolgozom) Hát nem!!!!!!!!!!!! Általában a gyermeket két ember szeretné, akkor a pasi viselkedjen normálisan és ne sz.rjon be amikor végre sikerül és ne viselkedjen így!!!!!
2011. máj. 30. 09:39
 30/42 A kérdező kommentje:

Kedves 9:34!

Sajnálom, ha neked az a természetes, hogy így beszélnek veled és te még csak fel sem veszed már. Tényleg sajnálom. Én örülök, hogy nem vagyok hajlandó az ilyet elviselni.

9:36!

Én is meg szoktam kérdezni, pl. ha tévét néz, vagy máshová figyel épp, hogy "kérdezhetek vmit? ", vagy "mondhatom, nem zavar? " :)

Szerintem ez nem baj :)

2011. máj. 30. 09:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!