Mit csináltok, amikor bunkó veletek a férjetek? Lehet csak én vagyok túl érzékeny?
Ma felhívtam, hogy emlékeztessem egy fontos dologra, amit ma el kell intézni, de nem értem el telefonon. Semmi gond -biztos a kocsiban hagyta- hívom a cégesen. Felveszi: Mondja, hogy hol van, de nem értettem, erre vmi nagy zúgást hallok, lehúzta a wc-t, hogy ott van (am lényegtelen), ezután mondja ingerülten, hogy: "Na mondjad már a lényeget!!" ...ok, mondom....erre ő: "Ezt tudtam magamtól is!!"
Hát.....nem tudtam hogy reagálni, a sírás jött rám(nem vagyok ilyen, csak mióta kismama vagyok) , uh nem mondtam semmit, csak némán leraktam a telefont.
Nem vagyok hozzászokva, hogy így beszéljen velem, és őszintén mondom, nem is szeretnék.
Hogy lehet ennek elejét venni, hogy ebből ne legyen rendszer?
Tudom, hogy "apróság", de nekem fontos!
Köszönöm!
Kedves 9:39!
Úgy látom hevesebb vagy nálam is :), de nem gond, csak nyugi, tudod a baba miatt (ezzel engem ki tudnak akasztani, amikor így nyugtatgatnak!:D)
Szóval igen, nekem is hiányzik a munkahelyem, hogy jöjjek-menjek, intézkedjek minden nap. Oké, hogy az itthoni dolgokkal lefoglalom magam, mert itthon is mindent én intézek, és a babaszoba megtervezése, ruharendelések, vásárlás épp a felemelőbb feladatok közé tartozik, sőt, még főzni is szeretek :), de azért ez mégiscsak más.
Persze most ebben a kérdésben nem is a terhességet hangsúlyoztam, mert nem akarom erre fogni, hogy így reagáltam, mert szerintem ettől függetlenül SEM beszéljen velem így a párom!
Én erről ezt gondolom, ezzel kapcs. így érzek, ha valaki másképp vélekedik és megengedi ezt a párjának, akkor az ő dolga...részvétem.
Igazad van, 9:51!
Épp ezért esett rosszul, mert egyébként nem szokott így viselkedni velem. És épp ezért vagyok nagyon boldog, hogy aztán visszahívott, amint ráért és bocsánatot kért. És ezért még pluszban büszke is vagyok rá!:)
A kedves támadóktól meg kérdezem, hogy egyébként miből gondolják, hogy egy kismama unatkozik otthon? :)
Rendezek itthon mindent, úgy elmegy az egész nap a háztartással, hogy meg is lepődtem, ezelőtt hogyan tudtam megcsinálni mindent munka mellett :). Igaz, most
azért fényesebb a lakás :)
Szóval a férjemnek csak annyi dolga van reggelente, hogy kérdésemre válaszoljon, miszerint mit óhajt fogyaszani a reggelinél. Kérni fog-e utána kávét? Zuhanyzás után kinyissa a szekrényajtót és kiakasszon egy frissen vasalt inget, felöltözzön, nyomjon egy csókot nekem és induljon a munkába.
Hazajövetelkor: átöltözik, megvacsizunk, beszélgetés, majd ő gépezik, én lezuhizok, majd ő is, tévézünk, és alszunk. Szerintem nincs rossz dolga.
És hogy ez így menjen, azt mindenki tudja, mennyi idő+energia itthon a nőnek.
Bocs, mindenki tudja, aki már csinálta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!