Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináltok, amikor bunkó...

Mit csináltok, amikor bunkó veletek a férjetek? Lehet csak én vagyok túl érzékeny?

Figyelt kérdés

Ma felhívtam, hogy emlékeztessem egy fontos dologra, amit ma el kell intézni, de nem értem el telefonon. Semmi gond -biztos a kocsiban hagyta- hívom a cégesen. Felveszi: Mondja, hogy hol van, de nem értettem, erre vmi nagy zúgást hallok, lehúzta a wc-t, hogy ott van (am lényegtelen), ezután mondja ingerülten, hogy: "Na mondjad már a lényeget!!" ...ok, mondom....erre ő: "Ezt tudtam magamtól is!!"

Hát.....nem tudtam hogy reagálni, a sírás jött rám(nem vagyok ilyen, csak mióta kismama vagyok) , uh nem mondtam semmit, csak némán leraktam a telefont.

Nem vagyok hozzászokva, hogy így beszéljen velem, és őszintén mondom, nem is szeretnék.

Hogy lehet ennek elejét venni, hogy ebből ne legyen rendszer?

Tudom, hogy "apróság", de nekem fontos!

Köszönöm!

2011. máj. 30. 08:28
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezért az adott személy valakinek az élete párja, hiszen az ilyen dolgokat is elnézzük a másiknak. Ez az élet, senki nem olyan, ahogyan kislányként a herceget elképzeltük, csak majdnem:) Ez az emberi természet és az igazi szerelem az, ha minden hangulatával szeretjük a másikat. Tudni kell őt szeretni, dédelgetni, helyre rakni, ha kell, békén hagyni, ha arra van szüksége és végtelen türelemmel a lila ködhöz idomulni, ha idegbeteg és hagyni aludni, ha fáradt stb. Kölcsönösen, türelem, tolerancia s megértés.
2011. máj. 30. 09:43
 32/42 anonim ***** válasza:
32%
De igen,voltam kismama,de attól nem veszítettem el a józan eszemet és nem traktáltam hülyeségekkel a férjemet.Tekintettel voltam rá és nem vártam el,hogy olyan gondtalan és csicsrgős legyen,mintha semmi gondja nem lenne.A kérdező férje NEM VOLT bunkó,csak a kérdezőbe annyi empátia sem szorult,hogy békén hagyja a férjét mikor dolgozik.Utána pedig megsértődik,ha nem enyelgős választ kap.Ahogy a férje reagált teljesen érthető,nem küldte el az anyjába,nem káromkodott,egyszerűen feszült volt,mert a felesége nem volt képes megérteni,hogy NEM ÉR RÁ és csakazért is zaklatta.Itt nem a férj a hibás,ha hanem az unatkozó feleség,aki nem éri be egy sms-sel,ami elég,ha valakit csak figyelmeztetni akarunk munkaidőben,hogy ne felejtsen el dolgokat.
2011. máj. 30. 09:44
 33/42 anonim ***** válasza:
48%
Oké, nem vitatkozom, mert itt nem megbeszélünk dolgokat, hanem letámadjuk egymást. Szép napot mindenkinek!
2011. máj. 30. 09:46
 34/42 anonim ***** válasza:
Nem,nem természetes és mint írtam nem is rendszeres,de MEGÉRTEM,ha valaki ideges és nem kezdek le rajta megsértődni,mert pontosan tudom az idegesség okát.Ehhez nem kell más,csak empátia,ami még terhesen is meg kellene,hogy legyen.
2011. máj. 30. 09:47
 35/42 A kérdező kommentje:

Kedves 9:39!

Úgy látom hevesebb vagy nálam is :), de nem gond, csak nyugi, tudod a baba miatt (ezzel engem ki tudnak akasztani, amikor így nyugtatgatnak!:D)

Szóval igen, nekem is hiányzik a munkahelyem, hogy jöjjek-menjek, intézkedjek minden nap. Oké, hogy az itthoni dolgokkal lefoglalom magam, mert itthon is mindent én intézek, és a babaszoba megtervezése, ruharendelések, vásárlás épp a felemelőbb feladatok közé tartozik, sőt, még főzni is szeretek :), de azért ez mégiscsak más.

Persze most ebben a kérdésben nem is a terhességet hangsúlyoztam, mert nem akarom erre fogni, hogy így reagáltam, mert szerintem ettől függetlenül SEM beszéljen velem így a párom!

Én erről ezt gondolom, ezzel kapcs. így érzek, ha valaki másképp vélekedik és megengedi ezt a párjának, akkor az ő dolga...részvétem.

2011. máj. 30. 09:47
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem megengedés kérdése,hanem megértésé.Gondolom nem ilyen veled mindig,pont ezért néha,ha idegesebb a kelleténél,mert épp dolga van és te zavarod,akkor neked kellene megérteni,hogy most zavartad és azért ilyen.Nem kell rögtön megsértődni és panaszkodni,hanem átgonodlni,hogy vajon nem kellene még neked is őt terhelni,így is van elég baja.Nem mondtam,hogy állandóan tűrd el az ilyen hangnemet,de ha egyszer-egyszer előfordul,akkor nem ártana elgondolkodni,hogy vajon miért és vajon neked nem kellene-e tovább tetézni a gondjait.
2011. máj. 30. 09:51
 37/42 anonim ***** válasza:
66%
Ha mindannyian ennyire rossz néven vennénk az ilyen ideges kifakadásokat, egyetlen pár sem lenne a világon.
2011. máj. 30. 09:52
 38/42 A kérdező kommentje:

Igazad van, 9:51!

Épp ezért esett rosszul, mert egyébként nem szokott így viselkedni velem. És épp ezért vagyok nagyon boldog, hogy aztán visszahívott, amint ráért és bocsánatot kért. És ezért még pluszban büszke is vagyok rá!:)

A kedves támadóktól meg kérdezem, hogy egyébként miből gondolják, hogy egy kismama unatkozik otthon? :)

Rendezek itthon mindent, úgy elmegy az egész nap a háztartással, hogy meg is lepődtem, ezelőtt hogyan tudtam megcsinálni mindent munka mellett :). Igaz, most

azért fényesebb a lakás :)

Szóval a férjemnek csak annyi dolga van reggelente, hogy kérdésemre válaszoljon, miszerint mit óhajt fogyaszani a reggelinél. Kérni fog-e utána kávét? Zuhanyzás után kinyissa a szekrényajtót és kiakasszon egy frissen vasalt inget, felöltözzön, nyomjon egy csókot nekem és induljon a munkába.

Hazajövetelkor: átöltözik, megvacsizunk, beszélgetés, majd ő gépezik, én lezuhizok, majd ő is, tévézünk, és alszunk. Szerintem nincs rossz dolga.

És hogy ez így menjen, azt mindenki tudja, mennyi idő+energia itthon a nőnek.

Bocs, mindenki tudja, aki már csinálta :)

2011. máj. 30. 10:05
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
"támadók" ???? xD
2011. máj. 30. 10:10
 40/42 anonim ***** válasza:
Ez miért volt bunkóság???Semmi rosszat nem mondott.Csak a tényeket, hogy ezt Ő is tudta magától is.
2011. máj. 30. 10:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!