Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináltok, amikor bunkó...

Mit csináltok, amikor bunkó veletek a férjetek? Lehet csak én vagyok túl érzékeny?

Figyelt kérdés

Ma felhívtam, hogy emlékeztessem egy fontos dologra, amit ma el kell intézni, de nem értem el telefonon. Semmi gond -biztos a kocsiban hagyta- hívom a cégesen. Felveszi: Mondja, hogy hol van, de nem értettem, erre vmi nagy zúgást hallok, lehúzta a wc-t, hogy ott van (am lényegtelen), ezután mondja ingerülten, hogy: "Na mondjad már a lényeget!!" ...ok, mondom....erre ő: "Ezt tudtam magamtól is!!"

Hát.....nem tudtam hogy reagálni, a sírás jött rám(nem vagyok ilyen, csak mióta kismama vagyok) , uh nem mondtam semmit, csak némán leraktam a telefont.

Nem vagyok hozzászokva, hogy így beszéljen velem, és őszintén mondom, nem is szeretnék.

Hogy lehet ennek elejét venni, hogy ebből ne legyen rendszer?

Tudom, hogy "apróság", de nekem fontos!

Köszönöm!

2011. máj. 30. 08:28
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 8:44 :)
2011. máj. 30. 08:47
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem bunkó volt, hanem ingerült, amihez joga van. Te meg épp hiperérzékeny vagy a hormonok miatt, így túlreagálod. Ennyi. Mire hazaér, nem is fog emlékezni, te meg kisírod a két szemed. Inkább nyugodj meg, mert ez a nyafi baromi idegesítő tud lenni.
2011. máj. 30. 08:49
 13/42 A kérdező kommentje:

Nnah!

Most hívott és bocsit kért!!!:))))))))))

Köszönöm mindenkinek a választ! Megy a zöld kezecs!:)

2011. máj. 30. 08:50
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ingerült mindenki. Biztos te is szoktál az lenni.

Most csak a hormonok miatt akadsz ki, valószínüleg máskor fel se veszed. Ráadásul egy rossz szót nem mondott, csak a hangja volt ingerült.

(Úgy reagálsz mintha csak pár hónapja lennétek együtt, pedig természetes,hogy lehet ingerült mindenki.Sőt fáradt is akarhat egy kicsit egyedül lenni, elgondolkodni...)

2011. máj. 30. 08:52
 15/42 anonim ***** válasza:
75%
Annyira kell, hogy ismerd a férjed, ebből rendszert csinál-e, de mindenkivel megeshet, hogy ingerült, még a házastársával is. Az én férjem is néha morcog, akkor annyit mondok neki, hogy válts hangnemet nyuszó-muszó és el van intézve, mert tudom ,hogy szeret.
2011. máj. 30. 08:54
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb modszer az, ha legkozelebb ezt sm-ben teszed meg, tehat figyelmeztetted, de megsem zavartad!
2011. máj. 30. 08:54
 17/42 anonim ***** válasza:
93%
Na látod, tényleg ingerült volt, de lenyugodott. Nyugodj meg te is. :)
2011. máj. 30. 08:55
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát,ha a férjem ingerülten beszél velem, én ugyanolyan ingerült hangnemben beszélek vissza, abból általában megérti, hogy nem kellene.

De az általad vázolt beszélgetést én még az ingerült kategóriába sem sorolnám, szerintem senki sem szereti, ha olyan dologra emlékeztetik, amit amúgy is észen tartott. Ennyi erővel most ő is kiirhatna egy kérdést, hogy "mit csináljak, a feleségem hülyének néz, és mindenért hivogat, hogy ne felejtsem el"

Amúgy én is kismama vagyok, a második babánkat várom,ilyenkor természetes a nők részéről az érzékenység, de ebből inkább neked nem kellene rendszert csinálnod.

2011. máj. 30. 08:56
 19/42 A kérdező kommentje:

08:56!

Olyan jót nevettem!! :DD

2011. máj. 30. 08:59
 20/42 anonim ***** válasza:
67%

Túlságosan ráérsz ilyen piti dolgokkal foglalkozni..

Miért nem lehet sms-t írni?? Itt arról van szó, hogy unatkozol és cseverészni akartál? Vagy inkább a férjedet ellenőrizni? Mert nekem nagyon így jött le abból amit írtál.

2011. máj. 30. 09:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!