Mennyire zavarna titeket, ha a párotok csendes és visszahúzódó lenne a családi összejövetelek alkalmával és a baráti társaságban is?
Engem az zavar, amikor valaki rákényszeríti egy ilyen típusú emberre,hogy a társaság középpontja legyen!
Láttam már ilyet és nagyon kellemetlen. Az unokatesóm vőlegénye csöndes srác. Nincs ezzel szerintem gond. Beszélget ő, de nem hangadó. Az unoktesóm meg minden családi összejövetelen bökdösi,hogy menj már oda ahhoz, beszélgess már kicsit azzal, csináld már ezt, szólalj már meg, mondj már egy viccet (ez a kedvencem, kb. mint egy bazári majom)! Komolyan szánalom, sajnálom a srácot!
az én párom is ilyesmi. ha a saját haverjai közt van, akkor be nem áll a szája, dumál, akivel csak tud.
ha meg az én haverjaim közt vagyunk, akkor ül a sarokban egy pohár itallal és néz ki a fejéből.
pedig egyik ismerősöm sem emberevő, próbálják bevonni, viszont én sem azért megyek hozzájuk, h csak a párommal csevegjek.
eléggé művelt, és széles látókörű, biztosan találna olyan embert a társaságban, akivel tudna beszélgetni. de valahogy mégsem megy neki.
azért aztán egy ideje külön járunk bulizni.
családi banzájok hála az égnek nincsenek, max anyummal meg a mostohaapummal ebédelünk együtt néha, de velük jól kijön, és az ősök is bírják őt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!