Melyiket kedveled az alábbi tulajdonságok alapján? : csendes vagy inkább sokat beszélőt?
Figyelt kérdés
pl munkatárs2010. nov. 23. 18:59
1/10 anonim válasza:
A csendeset nincs idegesitőbb mint egy állandóan pattogó és dumálló munkatárs.
3/10 anonim válasza:
A kettő közöttit. aki nem beszél feleslegesen hülyeségeket, de egy adott témáról el lehet vele beszélgetni és nem csak hallgat.
4/10 anonim válasza:
Alapjàban a csendes embereket szeretem,de nem azokat,akik partot mosnak.
5/10 anonim válasza:
Szerintem ezt nem lehet így kategorizálni. Én például sokat beszélek, de azt mondták, épp ezt szeretik bennem, mert jó a szövegem :) Ne úgy értsd, hogy be nem áll a szám fél percre, és mindenbe beleütöm az orrom, és nem is fecsegek, inkább szeretek viccelődni.
19/L
6/10 anonim válasza:
csendes, mivel 6 emberrel vagyok összezárva már több éve a hét 6 napján, és ebből 5nek be nem áll a szája, úgyhogy már az idegeim kivannak -.-
17/L
7/10 anonim válasza:
Van egy munkatársam, szinte a számból veszi ki a szót. Ahol én abbahagyom úgy folytatja, ahogy én folytatnám. Már teljesen kivagyok akadva, de nem merek szólni neki, mert amúgy egy kedves nő.Inkább kerülöm a beszélgeteseket vele, mert valóban az agyamra megy.
8/10 anonim válasza:
Ha munkatársról van szó, akkor legyen csendes és hagyjon dolgozni. Ha barátról, akkor fecsegjen csak. :)
9/10 anonim válasza:
párom legyen beszédes, a munkatársam is inkább...
A csendes emberek veszélyesek:P
10/10 Kriszti83 válasza:
Inkább beszéljen, úgy jobban telik az idő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!