Szerinted igaz, hogy néha azért utálunk v. kit, m bennünk nincsenek meg olyan tulajdonságok, amik benne igen?
Figyelt kérdés
...és mi szeretnénk, ha bennünk is meglennének?
van 1 csaj, akit nem tudok megérteni. egyszerűen utál, mindenkinek rosszakat mond rólam, mégis állandóan utánoz.
Én, ha utálok v.kit, akk inkább igyekszem nem foglalkozni vele, elmegyek a közeléből, ő viszont mindig rám akarja erőltetni a társaságát, pedig elvileg utál. O.o
2011. máj. 2. 23:45
1/3 anonim válasza:
Ezt a jelenséget irigységnek hívják szvsz
2/3 anonim válasza:
Mivel utánoz, jobbnak láthat magánál, de előbb támad, nehogy te bántsd őt, amiért másol. :)
3/3 anonim válasza:
Hát tudod akit én utálok azt nem utánozom, és pont azért utálom, mert olyan dolgai vannak ami nekem visszataszító, és nem elfogadható.
A csaj irigyel, olyan akar lenni mint te, tehát utánoz.
Szóval ne keverjük a szezont a fazonnal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!