Szerintetek az ciki, ha egy lány csendes, nem túl beszólogatós idegen társaságban?
Úgy értem, hogy pl. nem túl sokat találkozott még a barátja ismerőseivel, és nem túl merészen válaszolgat, kicsit visszahúzódóbb, de amúgy ha a barátjával ketten vannak, vagy egy nagyon összeszokott emberekkel, akkor nyíltabb, hülyéskedik.
Fiúk! Ti "szégyellnétek" emiatt a barátnőtöket?
Köszi a válaszokat:)
szégyellni mert nem játssza magát mindenki előtt mint egy ribi?
nem értem a kérdésed
Ezt rólam írtad?:)Mert én totál ilyen vagyok!
Válaszolva: nem, nem ciki. Ez egy személyiség-típus, nehezebben oldódik, ennyi.
Jobb, mintha megjátszaná a kemény, vagány csajt, miközben rosszul áll neki. Na az lenne a ciki!
Figy,amikor vele ismerkedtél,akkor se voltál se nagyszájúbb,se nagyhangúbb...igy szeretett beléd...
szerinted akkor most arra vágyik,hogy csak a te hangod hallatszodjon egész este a haverjai előtt?
nem:) tudom...csak tudod, hogyismondjam, így ha pl. egy emberrel kell beszélnem, akkor nyitottabb vagyok, mikor vele is beszélgettem elsőként ( jó persze nem azt mondom, hogy annyira túlságosan nagyszájú voltam) és ez ink nagyobb társaságban van:)
de igazad lehet, hogy akkor így szeretett meg...:)
Félénk nem vagyok, de nagyobb társaságban könnyen belezavarodok a sok új emberbe, arcokba, nevekbe. Ezért egy darabig megfigyelő pozícióba helyezkedem. Ha kinéztem egy közvetlenebbnek tűnő embert, akkor vele beszédbe elegyedek, majd szépen kérdezgetek a többiekről, majd az infók alapján az adott személyektől is, aztán a végén már az egész társaságtól.
De ha normális társaságról van szó, általában az újakra figyelni szoktak, hogy ne érezzék mellőzve magukat és foglalkoznak velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!