Szerintetek az ciki, ha egy lány csendes, nem túl beszólogatós idegen társaságban?
Úgy értem, hogy pl. nem túl sokat találkozott még a barátja ismerőseivel, és nem túl merészen válaszolgat, kicsit visszahúzódóbb, de amúgy ha a barátjával ketten vannak, vagy egy nagyon összeszokott emberekkel, akkor nyíltabb, hülyéskedik.
Fiúk! Ti "szégyellnétek" emiatt a barátnőtöket?
Köszi a válaszokat:)
ó nagyon szépen köszönöm a válaszokat, most már nem érzem annyira rossznak, ha csendes vagyok:)
csak eddig úgy gondoltam, hogy talán ez nem tetszik másoknak...és unalmasnak tartanak emiatt...pedig próbálok nem az lenni, csak nekem több időre van szükségem, hogy megnyíljak másoknak...:)
köszönöm a kedves válaszokat:)
Magyarországon az unalmas lányoknak nagyobb sikere van egyrészt, másrészt meg sokszor a harsány emberek a legunalmasabbak.
Az, hogy ki mennyire érdekes az független arról, hogy mennyire nyitott társaságban.
ebben lehet vmi...:)
köszönöm a válaszodat, sokat segítettél:)
jajj dejó, hogy ennyien írtatok:)
köszönöm szépen:)
Szerintem az a lényeg, hogy összhangban legyél saját magaddal és magadat add! És szerintem ez nálad nincs meg, különben ilyet nem kérdeznél, hogy ciki, hogy ilyen vagy-e vagy sem. Szerintem először is magadnak kellene elfogadnod saját magadat, különben hogyan is fogadnának el téged mások?
"ha a barátjával ketten vannak, vagy egy nagyon összeszokott emberekkel, akkor nyíltabb, hülyéskedik."-ebből meg arra lehet következtetni, hogy nem mered magad adni idegen emberek előtt, hazai pályán meg nagy a szád (egyébként ez tök normális, hogy máshogy viselkedünk idegen emberek társaságában kezdetben) Ráadásul ezt E/1 személyben le sem tudtad írni. Fura..
Nem ciki, ha valaki visszahúzódó. Miért lenne az?
Az a ciki, ha olyannak mutatja magát, aki nem ő. Azt mindig, mindenki kiszúrja, és az nagyon visszatetsző. Ha egy csendes lány vagánybbnak mutatkozik, vagy beszólogatósabb, az nagyon rosszul áll neki.
Én is visszahúzódó vagyok, semmi bajom nincs ebből. Ha megnyílok, akkor meg mindenki csodálkozik, hogy milyen "őrült" tudok lenni.
Te ilyen vagy, és kész. Unalmas sem vagy emiatt, sok nagyszájú elmondja a magáét, pár alkalommal uralja a terepet, aztán, ha beszélgetni akarsz vele, kiderül, hogy a nagy száján kívül totál unalmas.
Nem mindenki ilyen persze, de van unalmas ember csöndesben is és nagyszájúban is.
Ez csak egy viselkedés, és semmi köze ahhoz, hogy Te emögött milyen ember vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!