Milyen lakástípust érdemes választani, ha csendes helyet (v jó hangszigetelést) szeretnék?
Nekünk az első lakásunk polgári lakás volt a belvárosban. Egész jó volt mindaddig míg új szomszédokat nem kaptunk. Azok nappal aludtak és éjjel buliztak. Ekkor vált világosság, hogy hangszigetelés itt bizony nincs.. Mikor terhes lettem kiköltöztünk Pestről és új építésű lakást vettünk. Horror!!! Soha még egyszer életben!!
CSaládi ház hatalmas kerttel, ahol nincs szomszéd a közelben!! Az a tuti. A lakást áruljuk ismét és házat veszünk... Szóval sztem házat vegyél :)
Igen, nagyon jó lenne :)
Egyelőre csak lakásbérlés jöhet szóba.
Ja, és mentek a pontok :)
Az újépítésű lakásoktól tartottam, már zaj miatt is. De azt hittem, a régesrégiépítésűek jobbak.
Sokszor nem a lakástól függ, hanem a szomszédoktól.
Én 30 évet húztam le egy panelban úgy hogy észre sem vettem hogy mások is laknak körülöttem, kivéve az időnkénti felújításokat. Nem is értettem, miért panaszkodnak a panellakók a zajokra. Most kisebbre kellett cserélnem a lakást, egy házzal költöztem csak arrébb, és itt már reggel 6-kor hallom a szomszéd tv-jét..
Persze, de a szomszédokat nem tudom előre megvizsgálni, illetve közben is változhatnak.
Ezért kérdeztem az épülettípust, hogy melyik a legjobb, legjobban védett ilyen szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!