Van itt olyan ember aki próbálkozott az öngyilkossággal, de időben észrevették (tehát időben megmentették)? Hogyan viszonyulnak hozzá a szülők/barátok?
Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 10:21
31/34 A kérdező kommentje:
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:10
És te most hogy érzed magad? Vannak olyanok akikre számíthatsz?
2011. máj. 28. 12:39
32/34 anonim válasza:
én próbálkoztam, de senki nem vette észre és ez nagyon rossz volt. Bár azt szokták mondani, hogy aki öngyilkos akar lenni, az az is lesz, de a többség csak a figyelmet szeretné felhívni magára, szóval valahogy én is ez a kategória voltam.
El kell menned a kórházba pszichiátriára és ott segítenek, nincs ebben semmi rossz:)
33/34 anonim válasza:
12:39
Igen, vannak akikre számíthatok, de ennek semmi köze ahhoz, hogy egyszer hülye voltam. Vagyis csak annyi, hogy az az eset eléggé megnehezítette a dolgomat.
34/34 anonim válasza:
Igen, de nem figyelem felhívás volt, mert magam hívtam ki a mentőket annyira rosszul voltam és nem szóltam senkinek. Egyedül ballagtam haza a toxikológiáról másnap, nem reklámoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!